Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miki Maus

do wszystkich kur domowych - innym wstęp wzbroniony!!

Polecane posty

no dobra zostałam (jeszcze nie wiem na jak długo) kurą domową póki co cieszę się z tego faktu, bo moja praca mnie strasznie frustrowała i męczyła psychicznie i teraz pytanie do doświadczonych kur domowych, których dom lśni jak Wy to robicie aby w każdym - nawet najmniejszym kąciku nie było grama kurzu? :o sprzątam, sprzątam, sprzątam i nie umiem się dosprzątać dlaczego tak szybko się to gromadzi? :O macie jakieś sposoby? ulubione środki czystości? jak często odkurzacie? dodam, że mam dwa koty i pewnie też dzięki nim więcej świństwa się gromadzi we wszelakich zakamarkach i miejscach w mieszkaniu co zrobić by było perfekcyjnie czysto??? czy istnieją jakieś przyrządy którymi można łatwo wytrzeć kurz?coś co łapie kurz dobrze?

Gość Jak codziennie oblecisz
mieszkanko to będzie lśnić.

Gość Fausti
Jeżeli chcesz perfekcyjną czystość, to przygotuj się, że będziesz nieustannie pucować dom i Twoje życie złoży się tylko ze sprzątania. Też aktualnie siedzę w domu i koleżanka powiedziała mi, że mój dom jest taki czysty, że wygląda na niezamieszkany. Ja tak nie uważam. Codziennie tylko ogarniam mieszkanie z leżacych ciuchów i odkurzam, ale gruntowniej sprzątam raz na tydzień-wycieram kurze, porządnie odkurzam i myję podłogi.