Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegralem???

Jakie szanse ma nieatrakcyjny chlopak u atrakcyjniej dziewczyny

Polecane posty

Gość przegralem???
Dziękuje za słowa otuchy. Popracuje troszkę jeszcze nad swoim charakterem, ciałem tyle ile zdołam i ruszam spróbować :) Macie racje, mogę wiele zyskać, a stracić właściwie nic :)

Gość nie masz szans zapomnij
a nawet jesli to przyjdzie taki dzien ze doprawi ci rogi chcesz tego ?

Gość przegralem???
dlaczego ma mi doprawić rogi? Czyli według Ciebie być może mam zostać sam całe życie, bo mnie nigdy nie zainteresuje kobieta o atrakcyjności z mojej półki? Jak już pisałem tego się nie wybiera. A ja uważam, że prócz dość nieładnego ciała mam bardzo dużo innych zalet :)

Gość wielki zły wilk
niestety szanse niemal zerowe. Charakter jest oczywiście bardzo ważny (prawie tak jak wygląd) ale... Cechą ładnych dziewczyn jest to iż są... ładne :classic_cool: w związku z tym mają dowolny wybór w wyborze facetów, dlatego wybierze takiego który jej się podoba tak z wyglądu jak i z charakteru. Pracując nad charakterem mógłbyś wygrać konkurencję z przystojniakiem ze spieprzoną osobowością, ale z przystojniakiem z atrakcyjną dla niej osobowością, nie wygrasz 🖐️

Gość przegralem???
Ja bym bardzo chciał żeby w końcu zaczęła mnie interesować jakaś przeciętna dziewczyna. Ale prawda jest taka, że na świecie jest bardzo mało interesujących "wewnętrznie" kobiet. Pewnie to dlatego, że czegoś innego kobiety oczekują, reprezentują inne postawy. Ja znam mnóstwo ciekawych facetów, różnych i przystojnych i nie, indywidualistów, inteligentnych, z ciekawymi zainteresowaniami a kobiety... mogę policzyć na jednej ręce jeśli chodzi o to co sobą reprezentują. A osoba o której ja piszę, właśnie się to nich zalicza :)

dlatego nie słuchaj tych, co źle Ci życzą tylko próbuj. To jest tylko część tekstu" ... Najważniejsze to nigdy nie rezygnować z zamierzonego celu. Jeśli coś sobie postanowisz, dąż do tego z całego serca. Niech chwilowe niepowodzenie nie zburzy Twojej nadziei. Walka świadczy o tym, że żyjesz i się nie poddajesz. Nie słuchaj innych jeśli każą Ci zrezygnować! Udowodnij, że stać Cię na więcej, ze jesteś coś wart tylko dlatego, że jesteś. I przede wszystkim pamiętaj: "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Bardzo fajny tekst :)

Gość przegralem???
Bardzo inspirujący tekst, dziękuje :) Skąd pochodzi?

Gość a niby dlaczego
A niby dlaczego piękna kobieta miałaby się zainteresoowac jakimś Quasimodo? Bo to mało jest przystojnych facetów z całkiem przadnym charakterem? Dlaczegoz to ten jaśnie pan paskudny traktuje jak ujme zainteresoowanie się kobieta "z własnej polki" urody? Pustactwo na miarę tlenioonej blondynki!

Życze Ci powodzenia :) Dopóki nie sprawdzisz ,to nie będziesz wiedział i przez kolejne lata zastanawiał się " co by było ,gdyby..."

Gość jak ma kase to duze
nawet wieksze od przystojniaka bez kasy :)

Nie podoba mi się to, co piszesz o "nielicznych inteligentnych i ładnych kobietach"... może to świadczy o towarzystwie, w jakim się obracasz, a może o tym, że nie próbujesz ich zrozumieć... Tak czy inaczej, jeżeli taka jest ta, która Ci się podoba, to nie będzie szukać przygód, jeżeli Tobą się zainteresuje...

Gość rechottt
A ty czy mozesz zaimponowac kobiecie? Kim ona jest boginia ze nie spojrzy na kogos takiego jak ty? Napisz cos o niej, jak sie poznaliscie itp.

Gość a nie możesz zainteresowac się
a z własnej półki be, tak?

Wszystko zależy od tego czego szukamy w życiu. Uroda to rzecz względna i niestała. Charakter, podejście do życia, zachowanie powinno być na pierwszym miejscu, bo jest bardzo wazne. Sa przystojni z dobrym charakterem,nikt nie napisał, ze tak nie jest. Ale sa też fajni ci przeciętni i trzeba spróbować, bo taka osoba niepozorna moze okazac się człowiekiem na całe życie.

Gość przegralem???
Przecież pisałem, że nie wybiera się tego kto nas zainteresuje. Gdyby było tak, że atrakcyjni mają wiązać się a atrakcyjnymi a "mniej" urodziwi z miej "urodziwymi" to tym drugim powinno się zakazać mieć dzieci, które właśnie z wyżej wymienionego przeze mnie względu są praktycznie skazane na nieszczęśliwe życie, bo według Ciebie są "gorsze". Dlaczego więc widuje przystojnych mężczyzn z nieatrakcyjnymi kobietami? I odwrotnie? Gdzie jest błąd? Poza tym nie znasz mnie i nie wiesz czy czasem nie jestem wyjątkowym człowiekiem co trafia się raz na milion. Oczywiście, nie mówią że tak jest. Nie lubię po prostu szufladkowania i mówienia innym co ma się im podobać a co nie, co mają lubić a co nie. Gdybym mógł za naciśnięciem guzika zapomnieć o niej, tak też bym zrobił. Ale tak się nie da.

Gość przegralem???
Nie mogę pisać gdzie się poznaliśmy ani nic konkretnego bo internet ma uszy. Mogę zdradzić jedynie słowo klucz: studia ;)

Gość przegralem???
Kobietko pisałem o wszystkich a nie tylko o ładnych i inteligentnych. Bo ja gdybym pewnie poznał jakąś sympatyczną dziewcznę z mojej półki o dusze artystki, chcącej w sposób podobny do mojego doświadczać świata, to z pewnością bym się nie zastanawiał ani chwili a natychmiast zechciał ją poznać :)

Gość praaaam
a wiesz kiedy dziewczynie podoba się facet? jak zachowuje się wtedy dziewczyna ? bo jeżeli tak , to będziesz miał juz z górki

tak tak lepiej sluchaj 35 letniej starej panny jak samosia to z pewnoscia dobrze na tym wyjdziesz 🖐️

Gość przegralem???
To jeśli na początku nie będę jej się podobał to już wszystko przepadło? W takim razie mnóstwo ludzi na tym świecie umrze samotnie, bo nigdy nie będą w stanie się nikomu spodobać. To co piękne w dużej mierze jest kreowane przez media, kulturę. Te wzorce są w dużej mierze wyidealizowane. I właśnie do nich się teraz porównujemy i mówimy sobie, jestem brzydki, bo nie wyglądam jak Johny Deep czy jestem brzydka bo do Angeliny Jolie, czy tej modelki to mi brakuje. To smutne, że nie decydujemy sami a wybieramy opierając się na wzorcach które od dziecka nam się wpaja.

Gość przegralem???
Czyli zamiast starej Panny, mam słuchać Ciebie, który postuluje powrót do naturalnej selekcji i segregacji opierającej się na aparycji? Wiesz, w naturze jest i kazirodztwo i pedofilia jakby nie patrzeć. Za tym też jesteś? Ponawiam pytanie. Skoro w pary można dobierać się wyłącznie będąc na podobym poziomie atrakcyjności, dlaczego nie zakazać nieatrakcyjnym rozmnażać się? Przecież oni krzywdzą swoje dzieci. Posłucham jednak zosi i spróbuję.

Gość przegralem???
I jeszcze jedno. Dlaczego mniej urodziwi partnerzy mają sobie nie przyprawiać rogów? Przecież taki partner to może co raz udawać się do burdelu czy do prostytutek by się kochać z piękną kobietą. Czy według Ciebie chodzi w tym wszystkim wyłącznie o seks? Bo nie rozumiem.

chlopie o czym ty bredzisz widac zes stuidenciak bez doswiadczenia zyciowego :O Jesli atrakcyjna laska wiaze sie z "brzydkim kolesiem" to powodem jest status spoleczny. Innnych mozliwosci nie ma a to ze laski ci pisza ze szansa zawsze jest to tylko mydlenie oczu bys sie dowartosciowal 🖐️

Gość jknkjnh
przestań pieprzyć, tylko bierz się do roboty, bo jeśli się niczego nie podejmiesz, to nie licz na to, że rzuci Ci się w ramiona, stanie w miejscu w takich sytuacjach jest jak cofanie się do początku, więc lepiej działaj, a nie rozkminiaj....

Gość praaaam
facet , jedno jest pewne : dziewczyny , bez względu , czy gustują w przypakowanych brutalach czy słodkich misiach , to nieznoszą mazgajstwa , zresztą nikt nie znosi poza tym kto ci powiedział , że deep jest taki uwielbiany przez kobiety , ja znam takie które na pytanie czy im się podoba johny deep , wzruszają ramionami nigdy nie wiadomo , co się kobietom podoba w facecie może jesteś akurat podobny do ich ojca , albo do matematyka , w którym podkochiwała się w szkole albo cholera wie dlaczego ,

Gość wielki zły wilk
"To jeśli na początku nie będę jej się podobał to już wszystko przepadło? W takim razie mnóstwo ludzi na tym świecie umrze samotnie, bo nigdy nie będą w stanie się nikomu spodobać" Nie, nie umrą samotnie, po prostu będą pragmatyczni i wybiorą sobie drugą połówkę będącą w zasięgu ich możliwości. Naprawdę myślisz że wszystkie pary połączyła gorąca miłość, zakochanie? :D Większość ludzi jest ze sobą bo się tylko lubią, ze strachu przed samotnością itd. miłość przychodzi często z czasem 🖐️

"miłość przychodzi często z czasem" Raczej przyzwyczajenie skoro ogladasz przez 40 lat w dzien w dzien ta sama morde 🖐️

Gość przegralem???
Rozumiem, że takie pary żyją w celibacie. No bo jak ktoś nam jest obojętny, lubimy go tylko, to gdzie tu miejsce na intymność? Właściwie po co się wiązać, jak można zostać przyjaciółmi, zamieszkać razem i wieść taki smętny żywot?