Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegralem???

Jakie szanse ma nieatrakcyjny chlopak u atrakcyjniej dziewczyny

Polecane posty

Gość przegralem???
Ja mam przyjaciół których bardzo lubię. Nie widzę powodów jednak bym miał się "z nimi" wiązać tylko wyłącznie dlatego, żeby nie zostać sam. Miłość to przyjaźń wyższego poziomu. Ludzie przypadkowi, lubiący się muszą się strasznie ze sobą męczyć. To jest powód dla którego społeczeństwo jest takie zgorzkniałe ?

Gość fashionnn
za co ja kochasz? Napisz cos o niej

Gość wielki zły wilk
"Rozumiem, że takie pary żyją w celibacie. No bo jak ktoś nam jest obojętny, lubimy go tylko, to gdzie tu miejsce na intymność? Właściwie po co się wiązać, jak można zostać przyjaciółmi, zamieszkać razem i wieść taki smętny żywot? " Ty naprawdę jesteś strasznie naiwny... a co ma do tego celibat??? Myślisz że seks jest tylko z miłości? :D czy to znaczy że chodzący na dziwki kochają je? :D Ludzie są ze sobą by nie być sami, większość ludzi jest pragmatyczna i jeżeli nie może mieć tego co chce to bierze co jest 🖐️

Gość agvddsvsd
niestety male, kobiety tak tylko pierdola ze nie szukaja przystojniaka tylko normalnego faceta, a jak przyjdzie co do czego to dostaje sie kosza i juz. swiat to jedno wielkie klamstwo. a wyglad to 90% wszystkiego. i nie sluchaj pierdolenia ze tka nie jest bo jest. zaraz ktos powie ze do wszysktiego mozna dojsc ciezka praca ale gowno prawda.

Gość nie masz szans zapomnij
to od zarania dziejow tak jest trzeba byc wyjatkowo nawiny by wierzyc w te pierdoly o charakterze :D

Gość przegralem???
Czyli według Ciebie jeśli porwę kobietę, zgwałcę ją i unicestwię to jest to normalne, bo tak czyniono od zarania dziejów? Bzdury. Pewnie mam do czynienia z ludźmi którzy nigdy w życiu nie próbowali zdobyć się na coś więcej, a jedynie ciągle narzekali. A sposób na piękną kobietę, jeśli komuś zależy tylko na wyglądzie zewnętrznym jest banalnie prosty. Dorobić się w miarę przyzwoitego majątku (nie muszą być miliony od razu, ważne by było tego sporo i mieć potencjał na rozwój) i wyjechać do Indii. Tam ojcowie z biednych wiosek będą nas błagać byśmy wzięli za żonę ich córki, będzie można przebierać, a wzamian od czasu do czasu da się jej rodzinie kilkaset dolarów. O to wam chodzi? Bo mi nie. Ja szukam miłości :)

Gość przegralem???
I taką córkę z Indyjskiej wioski można dowolnie sobie wychować. Na naszą służebnicę na przykład. Ja tu mówię o Indiach. Połowa Azji jest nasza. A nawet spora część Europy. Np. Ukraina. Uważam się za bardzo wartościowego człowieka ze świetnymi perspektywami na przyszłość i z mnóstwem cech charakteru idealnego partnera. Koniec pisania bo to bez sensu. Spróbuję! :) A jak się nie uda tym razem, to z pewnością w przyszłości pojawi się ktoś w moim życiu, kto wywrze na mnie równie wielkie wrażenie.

Gość agvddsvsd
Ja osobiście dostałem od takiej kosza. NIby szukała normalnego chłopaka, nie musiał być ładny. Pograła mi trochę na uczuciach, dała kosza po czym oznajmiła że ma kogoś. Choć fakt że piękny nie był ale ładniejszy ode mnie. Co do sposobu na piękne kobiety, to szczerze wolę być sam do końca życia niż mieć ciągle wątpliwości czy kobieta jest ze mną tylko dla kasy. Także pierdole te szmaty. Jak się dorobię to ja będę rozdawał kosze i je wykorzystywał. Zadna nie jest godna tego by ze mną być, bo jak teraz nie mam nic to mają mnie w dupie o ile nie potrzebują pomocy.

Gość nie masz szans zapomnij
no to idz i filozofuj gdzie indziej. Jak jestes taki wspanialy och ach to po co zakladasz durny temat? :classic_cool:

Gość przegralem???
Nikt tu nie napisał, że jest wspaniały, nikt też nie napisał, że chodzi o piękne kobiety. Chodzi o jedną :) I masz rację, muszę pójść, bo jeśli stanę się tak zdesperowany i zgorzkniały jak ty, to z pewnością życie się i dla mnie skończy :)

Gość praaaam
skoro masz sizakochać o po co to cłe pisaNIE ? idź i wyznaj jej miłośc skoro jersteś takim romantykiem , hehe :)

Gość lesniczy z zabek
za co ja tak kochasz?

Gość wypowiem sie jako atrakcyjny
Ladna dziewczyna może byc z brzydkim kolesiem, pod warunkiem,że ten koleś trafi w odpowiedni moment w odpowiednim czasie np Obroni ją gdy grupka dresów będzie ją zaczepiać Pomoże w sytuacji ekstremalnej np będzie miła nóz na gardle z jakiegoś przedmiotu Może np potrzebować kasy a nie jest dziwką Nawet największa egoitsyczna suka patrząca na wygląd i kasę doceni coś wielkiego w stosunku do niej co jest beziteresowne, więc działaj......... jesli co na prawdę zależy

Naprawdę, zdobywanie kobiety zależy od... pomysłu, sytuacji, rozmowy, poczucia humoru.. naprawdę, jeżeli facet w miarę się mieści w normie, to może wiele nadrobić charakterem, jest tylko jedno ale... jeżeli ona wyczuje, że jesteś zdesperowany, to nie licz na zbyt wiele. Spróbuj, ale na luzie, spokojnie, bez naciskania, że koniecznie od razu musi z Tobą być:)

Naprawdę, zdobywanie kobiety zależy od... pomysłu, sytuacji, rozmowy, poczucia humoru.. naprawdę, jeżeli facet w miarę się mieści w normie, to może wiele nadrobić charakterem, jest tylko jedno ale... jeżeli ona wyczuje, że jesteś zdesperowany, to nie licz na zbyt wiele. Spróbuj, ale na luzie, spokojnie, bez naciskania, że koniecznie od razu musi z Tobą być:)

Gość Nilalca
Popieram Kobietkę :)