Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ..

były chłopak , jak nie myśleć ?

Polecane posty

Gość załamana ..

zerwaliśmy z chłopakiem , i na pewno ja nie napisze do niego i nie będe tego naprawiać , bo on bardzo mnie czymś zranił i zamiast ratować nasz związek to kłócił sie o byle co i zerwaliśmy w końcu ... powiedział , że więcej nie napisze . teraz chodze w miejsca gdzie moge go spotkac , gdy jest na gg to tez wchodze na dostępną , bez przerwy obserwuje czy może ktoś dodał mu komentarz na fb , nk , śledze jego zycie ze tak powiem , a tak być nie moze jesli chce zapomniec ... co mam zrobic zeby o nim nie myslec , zapomniec , przestac sie nim interesowac ?

jak się nie możesz powstrzymac od "podglądania" go to wywal go z kontaktów na gg i tych innych portalach i znajdź sobie jakies zajęcia dodatkowe żen\byś nie miała czasu łazić w te miejsca gdzie mogłabyś go spotkać. najlepiej na drugim końcu miasta.

ja tez jak byłam mlodsza i to o wiele...jezdzilam dio chłopaka chcialam sie pogodzic, dzwoniłam do niego i co? ...spławił mnie dajac mi do zrozumienia ze ma inna, "kocha" inna a ja mam wypierdalac bo byłam tylko srodkiem do celu...który chyba mu sie sypnął i nic mu z jego misternego planu dobrania sie przeze mnie do innej nie wyszło