Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość german GIRL

Gustowny ubior - przepasc miedzy Polkami, a Angielkami jest oszalamiajacy

Polecane posty

Gość do autorki...
to zdjęcie wyglada jakby ta dziewczyna była wklejona do tego zdjęcia. :) A tak og się z tym nie zgadzam, ponieważ znam wiele kobiet ubranych gustownie :)

Gość eretryy
szkoda ze ma syfy na buzi i na nogach cos dziwnego... ale z daleka ladnie.

Gość gfgd
A gdzie inwencja twórcza w wybraniu po prostu sukienki i butów? Wszystko już gotowe, wystarczy kupić i założyć.

ja siedze w eire... Tutaj to sobie mozna popatrzec na gustownie ubrane irlandki ha ha ha... Tluste wlochy, dres i emu!! Faktycznie przepasc miedzy uk a eire w tym temacie nie istnieje ha ha ha... Ostatnio uslyszlam od irola ze nie widzial tak ladnie ubierajacej sie irlandzkiej dziewczyny jak ja polka. Wiec przestancie siac propagande... Polki umieja sie ubrac a tanio nie znaczy tandetnie.

Gość bl3b3lb3
taa, ciekawe. Odwiedzam anglię conajmniej trzy razy w roku i taki ubiór u angielek to naprawdę rzadkość. Zazwyczaj noszą to w czym im wygodnie, a nie to w tym ładnie wyglądają. Śmiało mogę stwierdzić, że polki lepiej się ubierają niż one.

Jak dla mnie, to jest ubrana normalnie, toż to zwykła sukienka... :D Oszałamiający przepaść? Śliczny twór językowy :D

polski o prostytuckiej i szpanerskiej mentalnosci chca zawistnie lepiej wygladac i.. to powoduje , ze kombinuja z ubiorem bo na wsiach klasy i szyku nie uczono. do tego ten chod na szpilkach pokazujacy skad dana delikwentka jest i ze miala 6 km do szkoly a potem do stacji pod wiatr. i te skorupy na pietach. polski w zdecydowanej wiekszosci to brzydkie i brudne baby

To pierwsze zdjęcie o.k ale przeciętna angielka ubiera się tragicznie. Polki o wiele bardziej dbają o siebie.

Gość Nospomanatamus
German GIRL-"Zero inwencji tworczej" No ja jestem ciekaw na czym tam "inwencja twórcza" polega u Angielek-przykładowo u Amy Child.Cóż One takim tworzą? Oj chyba raczej odtwarzają.Korzystając tylko z innych źródeł.