Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniśkaa

wkurza mnie anieszka wlodarczyk ze zabrała dzieciom ojca

Polecane posty

Gość moniśkaa

niedawno dowiedziałam się ze agnieska wlodarczyk i pawel z pierwszej milości sa naprawde razem. on z nia romansowal kiedy Marysia(aneta zajac) chodziła w ciąży z jego bliźniakami. nie mogę przez to oglądać tego serialu... jaka ta wlodarczyk podła..

Gość namma
a on cię nie wkurza? bo do tanga trzeba dwojga.

Gość ucuciowaaaaa
a co cie kurwa to obchodzi pilnuj własnego nosa a do łózka innym nie zaglądaj

Gość no halo halo
Agnieszka byłaa wolna, więc mogła robić co chciała, głupkiem jest ojciec dzieciom, że poszedł na to i zdradził matkę swoich dzieci!!!!

Gość moniśkaa
on to już wogóle, zrobiłabym mu zakaz zbliżania się do dzieci. i weź tu urodz dzieci a facet bach i do innej, z głowy nie przespane nocki itp....palant!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ucuciowaaaaa
a ja pytam co was to!!!!!!??????????

Gość moniśkaa
a wam przyszłoby do głowy jakbyście były wolne, wdawać się w romans ze świerzo upieczonym ojcem? to normalne w dzisiejszym świecie?

Gość moniśkaa
jakbym urodziła dziecko i zaraz po tym mąż by mnie zostawił to ja nie wiem co bym ze sobą zrobiła, dzielna ta matka bliźniaków i jeszcze musi z nim pracowac w serialu

Gość no halo halo
jak ktoś jest wolny to robi co chce. Sprawa ma się inaczej, jeśli ktoś coś przysięga i nie dotrzymuje słowa myśląc innym narżadem niż głową

Gość moniśkaa
no to czekajcie mamusie jak wolne kobietki zabiorą wam ojców waszych dzieci, jak możecie ją broniić? nie wiedziała, że on ma małe dzieci?

Gość Jezzuuuuuuuuuuuuuuu
to co lepiej, aby siedzial z kobieta ktorej nie kocha i zdradzal ja na boku? dzieci mialy patrzec jak sie kloca? Nie no kurcze, mieli byc jak kiedys malzentswa, po grobowa deske, nie wazne ze pil i bil, najwazniejsze co ludzie powiedzia Dobrze zrobili :)

Gość kjouioi
Takie czasy. Dzis wolne kobiety mysla tylko o swoim szczesciu i maja gdzies, ze ktos przez nie cierpi. Moim zdaniem i on i ona sa winni. ALe ich zycie ich sprawa, oni beda to beda miec na sumieniu, nic mi do tego.

Gość fghfghfh
poczytajcie aktualne party, tam jest napisane ze krawczyk juz sie rozstal z zajacowna, a dopiero potem wdal sie w romans z wlodarczyk :D :D :D

Gość moniśkaa
byli razem ponad 10 lat, to mogli się rozstać przed zajściem w ciąże!!!Kretyni!!!a Wlodarczyk to nie nawidze!! co za przykład daje innym tanim dziwkom, że warto walczyć o facetów, nie wazne ze maja rodzine!nie moge na nia patrzeć

Gość marabutka
Włodarczykowa wcale nie była wolna-miała narzeczonego który ją zostawił jak się dowiedzial o zdradzie...

Gość fgdfdgd
powiedziala ci? :D

Gość bonjourrrrr*
ja sie dziwie temu aktorowi, ze polecial na wlodarczyk. aneta jest duzo cieplejsza i naturalniejsza wg mnie, ladniejsza.

Gość fvnhrkjlvnrlvkhoirh
jak roochasz się z facetem z planu, to licz się z tym, że nie jesteś jedyna na planie

Gość Figurra
co za przykład daje innym tanim dziwkom, że warto walczyć o facetów, niewazne ze maja rodzine! Coś w tym jest..

Gość Niestety, to prawda
Dzis wolne kobiety mysla tylko o swoim szczesciu i maja gdzies, ze ktos przez nie cierpi.

Gość Należałoby
przywrócić karę chłosty pod pręgierzem dla takich. I chłostać je nago na rynku..

Gość xxelkaxx
Z tego co czytałam to nie jej pierwszy taki podbój. Poprzedniego faceta też komuś odbiła. Teraz zresztą nie była wolną osobą,bo jak się zaczęła spotykać z Krawczykiem,to miała narzeczonego. Cóż patrząc na nią widać,że ma sporo na liczniku. Może i rozbije jeszcze kilka związków,tylko czy ktoś ją będzie chciał na stałe?

Gość wygląda na to
Agnieszka podpadła na całego, a tak ją lubiłam i nie mówcie, że jest bez winy, bo nie jest. Jest winna temu, że dwoje maluszków nie będzie miało prawdziwej, pełnej biologicznej rodziny już nigdy. Na dodatek matka zamiast się cieszyć nowonwrodzonymi dziećmi, nie będzie wstanie przeżyć tego do końca, przez paskudne problemy o jakie postarał się jej facet. Facet, który zostawia kobietę w takim momencie życia, nie zasługuje na nic, nie jest godny nawet uwagi, aby o nim rozmawiać, mam nadzieję, że wszystkie kobiety będą go omijać z daleka, bo nie wierzę, że z Agnieszką ...... to długo potrwa.

Gość jw jw
Facet, który zostawia kobietę w takim momencie życia, nie zasługuje na nic, nie jest godny nawet uwagi, aby o nim rozmawiać, mam nadzieję, że wszystkie kobiety będą go omijać z daleka Zakuć w dyby i rzucać w niego zgniłymi pomidorami i zepsutymi jajami.

Gość asiski555
pierdzielą w party... to ze wloadrczyk mowi mediom ze nie jej wina to wiadomo..a zdradzila zajacową bo sie wszyscy przyjaznili wczesniej przyjaiolka z planu a za plecami podrywala meza..maz tez chujowy wolal wypady z kumplami i dal sie nabrac na zrobiona botoksem lale...tak jest w prawdziwym siwecie;p

Gość MATKA POLKA AAAAA
ja czytalama ze wlodarczykowa chce dziecko miec z mikolajem szok wogole raktycznie film sie przelwaa na rzeczywistosc to sa uroki aktorstwa i slawy

Gość szczerze?
NIC mnie to nie obchodzi, ani jedna osoba z tego trojkata nie spedza mi snu z powiek. Maja kase, dadza sobie rade :D :P Wczoraj jakis zajac, dzisiaj inna cipa a jutro jeszcze nastepna :D