Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synek 25l.

Do osób odchudzających się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość synek 25l.

Zrozumcie kurde, że diety nie działają !!! No jak ma dieta działać skoro każdy ma inny organizm ! Jedni dobrze tolerują białko, inni powinni go unikać. Jeden lubi to , drugi lubi tamto. Żeby schudnąć ( mówi tu o schudnięciu na stałe bez uszczerbku na zdrowiu ) należy samemu sobie ustalić plan żywieniowy. Musisz poznać swoją grupę krwi ( np. grupa krwi A to typ człowieka rolniczego a więc dużo warzyw , owoców i roślin , grupa B to mięsożerca a więc kurczaki, indyki a nawet wędlina raczej nie zaszkodzi ... ). Musisz zorientować się ile Twój organizm potrzebuje jedzenia - nie możesz się głodzić !!! Wtedy waga spada ale to skutek odwodnienia i utraty mięsni !!! A tak w ogóle to co to za głupie myślenie że człowiek chudnie wtedy gdy traci wagę !!! Przecież odchudzanie to tracenie tłuszczu !!! Nie patrz ile ważysz ale ile masz w pasie !!! Sylwetka ma byc jędrna, bez fałdek. Sa kobiety które ważą po 70 kg i są mega seksowne gdzie wszystko jest naprężone a są takie które ważą 50 kg a mają wszędzie cellulit. Mam koleżankę która ma spore wybrzuszenie na brzuchu :D Nie chcę jej nic mówić o tym bo ona jest na tyle głupia że pomyśli że jestem waraitem. Prawda jest taka że ma zapchane jelito grube i jeżeli nie zrobi w szybkim czasie lewatywy to może mieć spory problem. No dobra. Pomądrzyłem się trochę a teraz dam wam kilka cennych rad które powinny wam pomóc. Jedząc tak jak jedliście do tej pory zróbcie takie rzeczy : 1) codziennie jeden grejfrut albo jedna papryka albo ananas 2) codziennie płatki owsiane 3) codziennie garść słonecznika, pestek dyni albo pistacji Oczywiście tego nie dodajecie do jedzenia , to jecie w zastępstwie jakichś tam innych rzeczy. Jeżeli na śniadanie masz kefir i banana to zjedz ten kefir albo zamiast banana zjedz grejfruta. Poza tą zmianą w jedzeniu codziennie wstrzymuj oddech na 30 sekund kilka razy dziennie. Jesteś w szkole albo w pracy i w pewnym momencie wstrzymaj oddech na te 30 sekund i póxniej normalnie sobie oddychasz. Kilka razy dziennie wystarczy. Powodzenia ;)

Gość taka jedna ola
Wszystko rozumiem, piszesz nawet sensownie, ale po co wstrzymywanie oddechu? jaja sobie robisz?

Gość taka jedna ola
Czy chodzi Ci o napinanie mięśni brzucha?

Gość ja kiedyś robiłem
30 brzuszków przed posiłkiem na pobudzenie krążenia

Gość co daje to wstrzymywanie
oddechu?