Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja wiem

zdecydowalibyscie sie w takiej sytuacji na dziecko?

Polecane posty

Gość czy ja wiem
oczywiscie ze tak... idz i zapytaj neurologa to ci to powie

Gość czy ja wiem
ej ale wikipedie kazdy umie czytac

Gość 321321321321
Przebieg schorzenia jest w gruncie rzeczy zupełnie nieprzewidywalny. Opisywano przypadki wieloletnich samoistnych remisji, trwających nawet 10 lat! Klinicznie wyróżnia się łagodną postać SM, czyli taką, w której zmiany neurologiczne nie prowadzą do znaczącej niewydolności układu nerwowego w okresie co najmniej 15 lat, oraz postać złośliwą, w której osoba chora w ciągu 3-4 lat staje się ciężkim inwalidą, nie mogącym się samodzielnie poruszać (10% przypadków). bzduury piszesz, że gowa boli... :(

Gość 321321321321
Nie sądze, żeby opisywana kobieta się nie leczyła na tak cięzką chorobę, rozumiem że ktos bezdomny, alkoholik co mu wszystko jedno... Przeciez ta choroba jest nieprzewidywalna. Dziwne, że nic na ten temat nie czytasz

Gość czy ja wiem
wiem jak wyglada leczenie idiotko. i z wozka wstaja juz ludzie wiesz i to chyba ty nic nie wiesz skoro tylko wikipedie przepisujesz

Gość 321321321321
widze że już masz pierwsze objawy nerwowe, że mnie musisz wyzywac. Lepiej się nie rozmnazaj :p

Gość czy ja wiem
tylko ci powiem ze pierdolisz glupoty.Gowno wiesz i przepisujesz tylko info z wikipedii pogadaj z jakims profesorem ktory ma dostep do odpowiednich lekow i sie doinformuj .I ty sie lepiej nie rozmnazaj bo jak takie pustoglowy i konowaly sie wyplodaza to swiat juz zejdzie na psy

Gość czy ja wiem
a objawy nerwowe z takim zukiem gnojarzem jak ty mialby kazdy a kim ty jestes ze umiesz je stwierdzic dzieckim z podstawowki

Gość Blanka1234567
Ty lepiej nad nerwami popracuj, bo przy dziecku trzeba cierpliwości ;)

Gość kjouioi
Skoro inni nic nie wiedza o tej chorobie to w jaki niby sposob maja ci ludzie doradzic czy powinnas sie decydowac na dziecko? WIesz wszystko najlepiej to nie pytaj innych tylko rob jak uwazasz. Dla mnie to twoja prywatna sprawa czy masz dzicko czy nie, nie wnikam i nie osadzam.