Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Tabaluga !! :) :)

Polecane posty

Gość wielki fan Czkawki - młody
as far as i'm concerned, it's two birds, one stone

Gość i sie wyda
Jakie słonie?

Gość Nie rób wioseczki
Się pisze "Tabaludża"Bith remember that!

dwa ptaki jeden kamień? a nie powinno być na odwrót? :classic_cool: nie zerżnełabym bo i po co....poza tym nie jestem pedofilką :O

Gość Disco Infern Boogie
Pani Czkawka " biedne słonie ledwo idą Arktos przypomina mi poprzedniego proboszcza z mojej parafii" :D z Czkawką zawsze jest wesoło.Jest milutka i wesolutka kiedy tak ogląda bajki sobie:):classic_cool:

Gość Yo sie pytom ty odpowidz
A zyrżłabyś tygo całego Toboluge w pupę?Co?

musze nadrabiać za wczoraj, wczoraj bylam niebywale niemiła :( :( :O wytwórnia lodów, ale śmieszny piżmak te odcinki leciały w tv pare wiosen temu....kiedy miałam bierzmowanie ah stare dobre czasy:( 😭

Czkawka to najjaśniejsza postać na tym forum;]

Gość Pani_ Czkawka_
Taaa a mom czym ?

a teraz piosenka... omg to mógłby być hit na gejowizje ciepło lepsze jest niż chłód a lodolandii król choć sprytny już wie...że roztopisz go jak lód... brzmi troche gejowsko :classic_cool:

Gość Wielki Fan Tabalugi
Zgadza się.Czkawka to niebywale kochana i pozytywna postać.Jej dobór słów czy ekspresja budzą każdego dnia tu na forum szczerą i ciepłą wesołość. Z tego też powodu jest druga po Tabaludze postacią, którym mógłbym puknąć od tyłu.

kto mi tak słodzi i czego w zamian chce? :classic_cool: Nie wiem czy wiecie, ale ta wspaniała bajka jest z ....Niemiec! Nigdy tego nie wiedzałam i nie dociekałam...To dlatego bohater jest taki ładny :) a teraz leci 2 sezon i pojawi się Hamsin najlepsze odcinki :classic_cool:

Gość szz
pamiętam jeszcze piosenke z tej bajki :) ...choć bardzo to daleko dopełni się twe szczęście gdzies tam

niczego robię to bezinteresownie;]

mądre słowa.... jako dziecko traktowałam to tylko jako ładną piosenke ale teraz moze czas wsłuchać sie uchem serca w nią ;) Hamsin to chyba jakiś ciapak ale nie ma w googlach foty :O :(

Gość Ej jo men jo
Czegoś tu nie rozumiem?To niby jak?Że z Niemiec to ładny?To co?W Niemczech sami ładni ludzie tak?ha ha taaa.

Gość szz
mnie zawsze smuciło że Tabaluga miał ojca jedynie takiego w gwiazdach Ale i tak nic nie przebije jednego z odcinków 'Nowych przygód kubusia puchatka''. To było emitowane na wieczorynke pare lub moze parenaście lat temu. Był taki odcinek o ptaku, Casie ktory zamieszkal z królikiem a potem odleciał i zosawil go samego. I to bylo takie trudne rozstanie. Długo płakałam po tym odcinku jak byłam mała. Pare miesięcy temu odnalazłam go w internecie i znów ryczałam jak bóbr

nie,ale większość Niemców to przystojni goście i nie panoszą sie jak Polaki Polak jak jest troche przystojniejszy ponad średnią to ma sie za mistera.. :O zresztą prawie każdy w rozmowie opisuje siebie jako "podobno przystojny" zarozumiałe polskie gnojki...bez urazy dla Was

wielkie dzięki

niezbyt dobrze pamiętam Królika ...ale był jakiś dziwny tak samo jak Tygrysek...obaj tacy nieprzystępni, Kubus ciotowaty, prosiaczek za dużo gadał...kłapoucha lubilam :) tak mi też było smutno...nie miał taty :( a o mamie chyba nigdy nie wspominal

Gość szz
lata lecą a człowiek sie ciągle przy bajkach wzrusza. Wciąż pamiętam większośc bajek ze swojego dzieciństwa, najbardziej lubiłam nowe przygody kubusia puchatka i madlen (pisownia jest chyba inna). Mam te bajki jeszcze nagrane na vhs, musze zaniesc odtwarzacz do naprawy bo wygląda na to że to kopalnia wspomnień

faceci z kafe to inny gatunek, was nie obrażam, jestecie zakompleksieni wiec nawet budzicie sympatię :) mam raczej na mysli pewnych siebie oblechów z czata i reala

widziałam niedawno Madeleine na pulsie :D też to lubiłam...teraz to byla chyba wersja kinowa, bo 2 godziny trwało... i jeszcze była taka wieczorynka "i pies i wydra" :D

Gość byływielki fan Czkawki - młody
tracisz jednego fana:o

Gość szz
'i pies i wydra' pamiętam jak przez mgłę. Były też 'kasztaniaki' i 'plastuś' chyba pościągam z internetu ulubione bajki, z chęcią bym je oglądała z dzieckiem, kiedy przyjdzie na nie pora.

ja już nie ściągam, nie oglądam filmów...chciałam obejrzeć skins ale pochrzanili cos i zamiast uk jest us :O dobranocki przypominają mi o dobrych czasach które nie wrócą 😭 jeszcze było coś o myszkach i świetlikach, bozych krówkach, noddy, muminki (moje ulubione) i takie coś co lecieli balonem i była piosenka uuu uuu u jak dont worry be happy

Gość były wielki fan Czkawki-młody
złamałaś mi serce pisząc o kompleksach:(