Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Tabaluga !! :) :)

Polecane posty

a co w tym złego? nie masz kompleksów? no to sorry jeśli nagięłam. ja mam i nie widzę w tym nic złego :) kompleksy kojarzą mi sie ze skromnością :) a zarozumialców,pyszałkow, narcyzów nie znosze (również kobiet :O )

Gość wielki fan Czkawki-młody
oprowadzisz mnie po Grochowie;]?

Gość szz
co do skinsów to śmiało możesz ściągnąć/obejzec online UK, te drugie - US zrobili tak samo tylko w realiach amerykańskich i nie przebrnęłam nawet przez 1 odcinek. na iitv.info wszystko znajdziesz. Ja filmy oglądam nałogowo, najlepiej stare filmy, klasyka kina. Cudowny 94' rok !

no własnie na iitv kliknełam na brytyjską wersje, na obrazku była ta młodziez z uk, a filmik sie zaladował i zupełnie inni ludzie, amerykańce są ładniejsi ale tacy ładni, gładcy nieciekawi, a w brytyjskiej spodobało mi sie to,że byli fenomenalnie brzydcy:) czesc skizto co to za minka? :O :D

dopiero przyszłam do domu, żreć mi się chce, mam w chuu nauki + dodatkowo coś strasznego się stanęło 😭

Gość l2skizto
okazało się że ten mój przyszły chłopak ma 11 cm penisa i jest bezpłodny 😭

stare tzn. ? beverly hills 90210? szkoła złamanych serc? :)bo tamte były super...niby były wątki o narkotykach ciązach itp. ale inne czasy były,inna młodzież...przaśne czasy... po Grochowie? tzn?:D a skad jestes?

stanęło ? :classic_cool: no dobra, juz powaga, co sie stało? mam nadzieje że nic złego z boyem ? nauka jest fajna :D nawet mysle o tym by zajrzeć do ksiazek z liceum... brakuje mi tego strasznie

w sumie nie wiem... chwilowo jakoś mi obrzydł. DODATKOWO SIE PRZYZNAŁ ŻE RZUCIŁ W NIEDZIELE SWOJĄ LASKE PO 4 LATACH. Dał mi jakiś kawiatek ale niech se w dupe go głęboko wsadzi. Co ty o tym myślisz? jak można kogos rzucic po 4 latach? i w tym czasie umawiać sie ze mną. Chamstwo!!!!!!!!!!

Gość szz
http://iitv.info/skins/ spróbuj teraz. Jeśli wchodziłaś w tą samą zakładkę, to nie wiem, moze po tych problemach z odtwarzaczami przez pomyłke dodali US zamiast UK ale ja tam oglądam najnowszy sezon i wszystko działa. Tylko bohaterowie sie zmienili,moze to cie zwiodło. Co 2 sezony zmieniają postacie i opowiadają o innej grupie młodzieży

Gość kafetero
pamietam jak to ogladzłem zjarany kiedys fajne bajki na dobranoc :)

widać można...niektórzy rzucają sie i po 10 latach..i mając nawet wspolne dziecko/dom/psa... nie ma reguły... ale to,że od razu zaczął sie z Tobą umawiać daje do myślenia.. tzn najpierw umawiał sie z Tobą a dopiero pozniej ją rzucił?! :O bo z tego wynika ze jeszcze byli razem/..

ja dopiero jestem na pierwszym sezonie, obejrzałam tylko cały odcinek Tony i część Cassie (na youtubie) ale tu widze inne postacie... w ogole Cassie jest świetna :D jak ją zobaczyłam w pierwszym odcinku to postanowiłam że musze obejrzeć pozostałe :)

no niby tak, chociaż nas nic nie łączy. W sumie to nawet mnie nigdy nie dotknął czy coś chociaz może jak mi coś podawał ahaha. A tak to nic. Więc niby nic złego wobec mnie, ale wobec niej to już szczyt! No i po cholere sie przyznawał? ja wole zycie w niewiedzy.

Gość wielki fan Czkawki - młody
nigdy nie zapomnę jaki miełem wystrysk w gardle czkawki - każdemu polecam!

Gość szz
Tez bardzo lubie Cassie, i jeszcze Sida.

poza seksem czkawka nadaje sie wyłącznie do ogladania seriali.

o ta zazdrosna lodziara już sie pojawiła i bedzie truła :O (ta co ciągle pisze o wytryskach:O) chyba spadam na m jak małość :O skizto- i co teraz z nim zrobisz? mi by też coś takiego sie nie podobało, koles by nie budził zaufania itp. no chyba że miał powod...ale brakowało mu motywacji wcześniej...

lodziarą to jesteś ty głupia i śmierdząca pizdo.

poumawiać się można bo ogólnie fajnie sie z nim gada i spędza czas, ale raczej nic przyszłościowego. Jeszcze spotkałam D. jak z nim szłam do parku, haha. I na jego widok nogi mi zmiękły a przy tym zero fajerwerków.

czkawa to kawał kretynki co ma głowie tylko tv i seks. Za to wali się jak WTC :D

szkoda tylko, że się nie myje

prrawda Cie w oczy kole szmato, miałas w ryju wiecej śmierdzących kutasów niż masz zdrowych zębów w tym japisku :) ja akurat jestem dziewicą oralną więc wypierdalaj w półfikołach :O

pewnie dlatego woli robić chłopakom loda.

przepraszam za wulgrane słownictwo oraz to że daję sie tak łatwo prowokować :O :O :O :O :O skizto no jakto nogi zmiekły a fajerwerków brak?:D to coś nieteges :P a ja popracuję nad odzyskaniem byłego :D :D nie wem jak to zrobię ale zrobię

Sa kobiety które nie miały żadnego kutasa, ty śmierdząca dziwko z autostrady.

skąd by ci sie to wszystko brało jakbyś nie miała wieloletniej praktyki w obciaganiu ty qrwo.