Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Całodobowy

Kobiety a ich zachamowania.

Polecane posty

Niech się panie wypowiedzą:) Czy z waszego punktu widzenia gdyby miałybyście okazje dorwać młodego prawiczka i nauczyć go tak by wpasował się w wasze zachcianki, zrobiłybyście to? Ciekawy jestem jak wiele kobiet ukrywa w sobie to drugie ja:P

Ale takiego można nauczyć co nieco, na swoją korzyść i nie sądzisz że ta wizja ze byłabyś jego pierwsza, że nigdy cie nie zapomni, nie robi na tobie wrażania?:D

lepszy taki domyslny, ktory sam z siebie wie o co chodzi bez podpowiadania a nie uczniak;p

Gość ja sie tylko zastanwaim
Czy wy jestescie popierdolone czy tylko udajecie :) tak z czystej ciekawosci :))) teretycznie na 100dacetow 90 jest prawiczkami w tej samej grupie jest 100 takich popierdolonych kobiet jak wy..10rucha sobie w najlpsze a 90prawiczkow ni chuja nie zamoczy bo sa zli...no to kurwa wiecznie beda zli jak nigdy nie zamocza a nie zamocza bo wy prawiczkow nie chcecie bo macie zjebany tok myslenia. przychodzi dzien w ktorym 10NIE prawiczkow nie daje rady lub po prostu jestescie brzydkie i im sie znudzilyscie..i co ? koniec z ruchaniem? :|

Gość oktavianka :)
Mi się marzy taki prawiczek, ale nie taki któremu będę pokazywać gdzie wsadzać i mówić czy szybciej czy wolniej. Tylko taki, który entuzjastycznie podejdzie do sprawy, nie ja będę go uczyć, tylko on będzie spełniał swoje fantazje i będzie się uczyć na mnie.

Gość no hejjjj ;>
zgłaszam sie :D

Gość Przyjemności nigdy za wiele
Miałam kiedyś prawiczka chodź nie świadomie, bo mi o tym nie powiedział, a szkoda bo to na pewno wyglądało by inaczej, przed nim tygryskowałam tylko kilka razy więc też nie byłam zbyt doświadczona i nie zauważyłam różnicy. Chętnie spełniłabym takie pierwsze fantazje prawiczka pod warunkiem że nie zabierałby się do tego jak pies do jeża ;)

A ile musiała byś znać takiego gościa?:) Dałabyś się porwać na pierwsze spotkanie z wyraźnym podtekstem? I wyłącznie po to?:)