Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjojojaaa

oj cholernie tesknie za dziecinstwem Wy tez?

Polecane posty

Gość ojjojojaaa

za przyjaciolmi... (teraz widze ich raz do roku) za bestroska, za wszystkim, za zapachem slonca, za rozgrzanymi schodami u dziadkow na wsi, za zmeczeniem po calym dniu pelnym pieknych chwil.

Gość Godejwa
jak nie , jak tak:D

Gość ojjojojaaa
Mnie tak naszlo jak nigdy

Gość ojjojojaaa
beztroska*

Gość ja też :(
i gumą do skakania

Gość gfjytkukuk
ja tęsknie za ciepłym obiadkiem, podwieczorkiem, kąpielą, wakacjami, szkołą, komputerem i wszystkim za co nie musiałam liczyć każdego grosza jak tego. Powiem, ze życie brutalnie wprowadziło mnie w dorosłość:-)

Gość Godejwa
za lodami włoskimi, pochodami pierwszomajowymi:P, pustymi ulicami ( jeden samochód na krzyż:D ) , oranżadą w proszku, skakaniem w gumę:)

Gość a ja nie..
ani za szkoła - bo byłam tam kozłem ofiarnym ani za przyjaciolmi - bo ich nie mialam ani za zabawa - bo siedzialam pod kloszem i jedyne co moglam w wolnym czasie to uczyc sie i nie przeszkadzac cale szczescie ze jestem juz dorosla i coraz bardziej sie od wszystkich uniezalezniam..

Gość bezsera
za gumą do skakania właśnie :D za grą w zbijanego, chowanego, berka.. za turlaniem się w szkole po materacu :D za beztroskim zjeżdżaniem na sankach, za chowaniem się do szafy, za tym żeby coś spsocić a potem dostać po tyłku ;D za włażeniem na stołek aby dostać się do szafki ze słodyczami, za rodzicami których mimo wszystko mi brakuje bo już razem nie mieszkamy.. i powiem Wam że kiedyś jeszcze jak byłam w szkole tak nie mogłam się doczekać żeby wreszcie pójść na studia i robić co chcę.. chciało się dorosłości.. a teraz bym wiele oddała żeby być dzieckiem i jeszcze raz to wszystko przeżyć jeszcze bardziej intensywnie, a rodzicom okazać jeszcze więcej uczuć :)

Gość Godejwa
ja przeryłam zawsze całą chatę w poszukiwaniu prezentów pod choinkę:P , za jazdą na wrotkach , zabawą w podchody:D

Gość 12tydzcizy mam
jak ktos mial szcesliwe dziecinstwo to teskni gorzej jak bylo trauma

Chyba każdy kto miał udane dzieciństwo i szczęśliwe za nim tęskni:) Ja tęsknie.To były czasy!! łażenie po drzewach,zabawy na trzepaku,albo najfajniejsza gra w "chłopka" :D:D O!! i zabawa w podchody;))

Gość ojjojojaaa
O podchody wlasnie, ja najbardziej za wakacjami na wsi. Za ludzmi z tej wsi. Za zabawami, za graniem w pilke, za skakaniem po dachach, za hustaniem sie, za marzeniami, za bitwami na sniezki, za odrapanymi kolanami, graniem w tenisa, za zapachem obiadu, za pierwsza kawa capuccino, za flirtem towarzyskim i zakochiwaniem sie w aktorach i potem za siedzeniem na lawce caly dzien (bo sie miala juz 13 lat, wiec nie wypada jak gowniarz sie bawic) haha

Gość taka jedna ola
Ja nie, bo nie miałam miłego dzieciństwa ani domu :(

Nie wspomnę o skakaniu na gumie,której nie można było ot tak sobie kupić.Wyciągałyśmy z siostrami z gaci,rajtuz i wiązało się hahaha Nieźle czasami nas mama objechała:P

Gość ojjojojaaa
:))))))))))))))))))))

Gość de legoros
ja też, za lasem koło domu babci, za końmi na wsi, za zbieraniem malin leśnych, za dziadkiem, który spał przy rozgrzanym piecu, eh życie było fajniejsze niz teraz