Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kula drakula

Chrzciny - w co się ubrać?

Polecane posty

Gość kula drakula

W wielkanocny poniedziałek mam chrzciny u siostry mego narzeczonego, chciałabym dobrze wypaść, gdyż nie znam jeszcze jego całej rodziny, jednak mam mały problem, nigdy nie byłam na takiej uroczystości i nie wiem w co mam się ubrać... Mam pewną koncepcję, tylko nie wiem czy moja koncepcja jest dobra :P Niestety nie jestem teraz w domu i nie mam możliwości pokazania zdjęcia sukienki, ale znalazłam na allegro prawie identyczną. http://moda.allegro.pl/vila-nowa-przesliczna-sukienka-kwiatki-s-160zl-i2219778265.html Moja jest taka sama tylko zamiast w niebieskim kolorze jest w różowym. Do tego dobrałabym buty w kolorze nude i jasny żakiet. Co myślicie o takim połączeniu? Jestem otwarta na słowa krytyki, jak i na wszelkie inne propozycję :) Bardzo proszę o pomoc!

Gość magdalena maria
Sukienka ładna, nawet bardzo, ale chyba w kwietniu jeszcze nie będzie aż tak ciepło, żeby ją założyć :] Sukienka jest typowo letnia

Gość kula drakula
podnoszę :)

Gość Podpis
Jak dobierzesz dobre dodatki, to będzie ok, z letniej sukienki zrobisz całkiem elegancki zestaw

Gość polinko
rzeczywiście może byc troszkę chłodno w takiej typowo letniej sukience nasza pogoda potrafi płatać figle jaka by nie była sukienka/suknia przygotuj sobie w razie czego coś żeby na ramiona narzucić - oczywiście, żeby pasowało ja bym osobiście wybrała taką sukienkę http://www.mylady.pl/suknie-i-sukienki/411-suknia-alessandra-ecru-cappuccino.html