Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerwała ze mną ;

zerwała ze mną ;(

Polecane posty

Gość omnaaa
zachowuj sie jak dorosły chlop a nie jak zakochany małolat z podstawówki. kobiecie trzeba schlebia ale bez przesady!!!

Gość zerwała ze mną ;
mam mgr biologi :P suteczki zdrobnienie od sutki w czym źle Maj jej mówić chciałbym ssać twoje suty Spenetrować twoją waginę mym penisem????????????????? Tak źle i tak nie dobrze wam to nidy nie dogodzi

Gość omnaaa
nam nie musisz dogadzać... swojej nie dogodziłeś to cie kopneła w DUPECZKE. Magistra to ty chyba kupiłeś na bazarze skoro już 3 strona a ty nadal nie czaisz bazy...

"Cycusie", "cio", "nio"???:( matkoo nerwowo bym przy Tobie nie wytrzymała ;/ można powiedzieć "Kochanie" czy jeszcze inaczej, ale nikt nie lubi przesady.

Gość zerwała ze mną ;
Dobra, już mi się nie chce ciągnąc tego prowo :D🖐️. Miłego wieczoru naiwne tzipki :classic_cool:

Gość omnaaa
lubisz byc w dupeczke jebany podczas prowo co zboczeniuszku autoruszku :D

Gość zerwała ze mną ;
to nie ja podszyw ale sam napisał tzipki :) A nie cipa Tylko cipusia cipeczka :)

Gość omnaaa
już mi się znudziło ale motyw był niezły :D baj

Gość zerwała ze mną ;
Nie czaje bazy bo jedynie piszecie ze uwarzacie to za dziecinne i tyle. Ale robimy wiele dziecinnych rzeczy przeciez.

Gość zerwała ze mną ;
O kurwa, ty naprawdę jesteś taki tępy :classic_cool:

Gość zerwała ze mną ;
Dobra widzę że sie nie dowiem o co chodzi. Uwazacie to za dziecinne i głupie. Bo tak spoleczenstwo uwarza. Typowe działanie grupy. Jak by nagle koleżanki tak mowily to wy też. No nic nie dowiem sie i sie pewnie nie zmienie. Znajde taką co będzie tak chciała

No to szukaj, założę się, że będzie miała naście lat, a jej ulubionym kolorem będzie różowy ;]

Gość kreeeehgfmjyf
Autorze, że tak poważnie napiszę, ale o co Ci właściwie chodzi? Czego się chcesz dowiedzieć? Czy kobiety lubią, żeby mówić do nich jak do dzieci? No więc - chyba już widzisz, że NIE, Nie lubią. Owszem, czasami można coś zmiękczyć, ale bez przesady. Słówka typu "cio", "nio", "misiaczku" wywołują irytację i politowanie. Pytasz czy przesadziłeś Autorze? No więc, tak - przesadziłeś! Piszesz zresztą, że Twoja była dziewczyna prosiła Cię kilkanaście razy, abyś przestał się tak do niej zwracać. Więc czego jeszcze chcesz się dowiedzieć?

PIERSI nie cycusie, o matko... :o SUTKI nie suteczki... i wiele, wiele innych... SEKS nie seksik... IMIĘ nie bąbelek, misiaczek, serduszko, myszeczka... :o i reszta... weź to sobie autorze do serca... a ten tekst o przytulaniu aż oczka wyjdą nie był romantyczny tylko co najmniej ŻAŁOSNY!!! robisz z siebie pośmiewisko, gdybyś jadł cukier codziennie 5 kg też by Ci zbrzydł ... i tak ze wszystkim trzeba po prostu znać umiar... U nas jeżeli jesteśmy SAMI w domu i mamy dobre humory to ja mówię do mojego MĘŻCZYZNY (nie kobiety ;) ) Misiu a on do mnie Kotek, i to JEDYNE zdrobnienia. Jakby wyleciał z suteczkami ... to by "seksiku" ani spania w "łóżeczku" ze mną nie było :P

nie no to musi być prowo. :) sorry mam 21 lat i nawet takie gówniary jak ja nie lubią takich tekstów :)

Gość zerwała ze mną ;
jeszcze kimaj często używałem. Kimaj tam słodko np.

Gość zerwała ze mną ;
nie robie kurwa jaj często jak gadaliśmy albo jak szła spac. No to mówiłem kimaj tam kruszynko. Słodkich snów misiaku. Itd przeciez nie pamiętam wszystkiego. No ale dużo takich zdań mówiłem.

no ale skoro dużunio razuni mówiła Ci autoruniu że tego nie lubi bardzunio to czemu nie przestałeś?

Gość alebezedura
Autorze, ludzie piszą Ci, że to dziecinne i irytujące a Ty im odpisujesz, że "uważają tak bo to typowe działanie grupy"? Gadki typu "cio, nio" itp denerwujące są nawet u nastolatków, a Ty jesteś dorosłym mężczyzną podobno, a ona już całkiem - kobieta 32 lata a Ty takie dziecinne teksty... też by mnie to denerwowało, bo ani to słodkie, ani romantyczne... tylko dziecinne i infantylne... Mój mąż tak do mnie nie mówi... Jedynie Kochanie, czasem, ale bardzo rzadko np w sms "kwaituszku" - ale to jest fajne gdy jest sporadyczne, a nie na co dzień... Takie gadanie kojarzy mi się z kimś bardzo niedojrzałym, dziecinnym i ciapowatym... więc myślę, że trzeba było jej posłuchać gdy prosiła abyś przystopował bo ją to denerwuje...

Gość ło matko 3 strony
i autor dalej sie pyta czy to dziecinne?