Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marx

Czuje się stracony

Polecane posty

Gość Marx

A to było tak ... Za 7 górami za 7 lasami ... Nie to nie ta bajka . Kiedyś powiedziałem znajomemu że jego panna spała z innym , 2 dni później widzę go razem z nią szczęśliwy związek . Przyłamało mnie i gdy się z nią spotkałem 2 dni później , podrywała mnie i się sam z nią przespałem , trwało to jeszcze i jeszcze .Raz gdy się z nim widziałem - mówi mi że nic nie miał bo ma ona okres . A sam rucha**m ją godzinę wcześniej . Dzisiaj sumienie nie wytrzymało i miałem zamiar mu o tym powiedzieć , o czym wcześniej obwieściłem tej pannie no i . . . dorwała go pierwsza i nie wiadomo co naopowiadała . Na dodatek niedawno na sesji nie poszło , ze studiami się pożegnałem , a teraz nie mogę znaleść roboty żadnej . . . Czuje się jak złamane zero ,hujem . Już nie wytrzymuje . W głowie rozpierd*l . Pijąc kolejnego browara myślę że najlepiej by się było przejść nad san(rzeka) i się utopić . Sumienie cholerne , szkoda że nie mogę się pozbyć wszystkich uczuć . Wyżaliłem się , dziękuje .

Gość Taki_jeden_ten_normalny
zglos sie do uwagi albo napisz scenariusz dla M jak milosc

Gość Marx
Dobre , sam myślałem kiedyś żeby stworzyć program na tvn-ie coś połączonego trudne sprawy - m jak miłość i ukryta prawda . Dzięki za szczerość .

Gość Marx
Samiec i cholerna jego natura . . . Wtedy mi pomachała cip* przed oczami i poleciałem nie myśląc o konsekwencjach . . . Najfajniejsze jest to że będąc w związkach nigdy nie zdradziłem nie wiadomo co , a gdy byłem wolny to poleciałem odrazu w takie coś .

pij dopóki Ci nie zbrzydnie do upadłego - polecam czysty spiryt z sokiem i lodem- potem zacznij od nowa na spokojnie , po kacu i oczyszczeniu dopóki nie poprawisz przyszłości , nie odetniesz sie od przeszłości

Gość Marx
Revolver , spiryt to dopiero jutro mogę sobie załatwić , ale naprawdę wierzysz że można się oczyścić i w jakiś sposób próbować zacząć od nowa ? W jakikolwiek sposób odciąć się od przeszłości i zacząć być takim jakim chcesz ?

Gość Taki_jeden_ten_normalny
napij sie nafty oczyszczonej :P

Gość Marx
Piepsze nafte , mam ambrozje 7,2% z kauflanda 1.77zł , a od nafty wolał bym przepuścić sobie przez chleb denaturat. A może akaś normalna odpowiedź ? Wiem że problem jak z koziej du*y trąba . Ale jednak go mam . . . I huj*wo się czuje . Mogę żartować , ale z drugiej strony jestem załamany .

Gość Marx
swiezalatte - może miss nie jest a ten kumpel jest taki że się tnie przez to że się pokłóci z nią o obojętnie co . Patologia pełną parą . Najgorsze jest to że zdaje sobie z tego sprawe .

To mu dołożyłeś powód do cięcia. Szczerze- rozumiem, że masz wyrzuty itd., ale takich rzeczy się NIE ROBI.

Gość *czekam na tego jedynego ....*
jeśli wiesz chodzi o seks , to jest takie powiedzenie że jak suka nie da to pies nie weźmie :) czym sie przejmujesz :)

i pisze to jako dziewczyna, bo jeśli ona nie dba o swój zwiazek to ty tymbardziej nie musisz

a jesli kumpel sie tnie to ma najebane w głowie :D i jest niestabilny emocjonalnie

możesz i jego przelecieć :) przepraszam ze to napisałam ale nie mogłam sie powstrzymać:*

Gość co Ci tu powiedzieć
stało się i już tego nie cofniesz.. teraz wypadałoby zachować resztki godności żeby jakoś sobie z tym poradzić...

Gość Marx
To powiedzenie że jak suka nie da to pies nie weźmie znam . akurat bardzo pasuje . A za chłopców to się będę brał może gdy będę miał 40 - stke , zboczony wujek mówił że - żeby zycie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek . Spokojnie - nie byłem molestowany :P .

A Ty sypiasz z każdą, która tego chce?:( "jakby suka nie dała, to by pies nie wziął"- 5 lat masz, że zapanować nad sobą nie możesz?

Gość Marx
Wiem że chyba w jakiś sposób sobie poradzę . Ale jak zachować resztki godności ?

Gość Marx
swiezalatte - Nie z każdą , ale niestety to mi się zdarzyło . Teraz bym tego nie zrobił ale. . . ale mądry polak po szkodzie . Tylko przez to straciłem szacunek do siebie , i nie wiem jak go odzyskać .

Powiedzieć mu "przepraszam, że jestem takim złamanym choojem" (najlepiej osobiście- jeśli będzie Cię chciał widzieć na oczy), stwierdzić, że żałujesz i że nie będziesz się narzucać, ale jeśli kiedyś zechce kontynuować Waszą "przyjaźń" to super.