Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktooo mi odpowie 2888

kto mi odpowie?

Polecane posty

witam, ostatnia miesiaczke mialam 5 lutego, cykle mam nieregularne, powyzej 30 dni, spoznia mi sie okres, stosunek uprawialam 8 i 11 marca czyli teoretycznie dni niepłodne na dodatek dni po spodziewanej miesiaczce, pobolewa mnie prawy jajnik i plecy, ale okresu brak za to duzo białego śluzu, czy brak okresu moze byc spowodowany torbielami? i jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaże? dzięuje za te normalne i niezlosliwe odpowiedzi

prosze niech mi ktos odpowie

czy mogłam miec dni płodne kilka dni po spodziewanym okresie?

???????????

"czy mogłam miec dni płodne kilka dni po spodziewanym okresie?" Tak. "czy brak okresu moze byc spowodowany torbielami?" Tak. "i jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaże?" Z tym pytaniem polecam udać się do wróżbity Macieja. :classic_cool:

Perwersja to musiałabym miec cykl chyba 60 dniowy zeby miec 8 i 11 marca dni płodne? około 2 tygodni od okresu mialam słuz plodny, juz zglupialam

Teoretycznie mogła opóźnić się owulacja, a co za tym idzie cały cykl mógł się wydłużyć.

hmm dziwne bo ten sluz plodny zaobserwowalam o wiele wczesniej a co moze oznaczac ten bialy sluz? na test jest jeszcze za wczesnie;/

Gość zbycha
właśnie jest zasadnicza różnica miedzy spodziewana miesiączką a faktyczną miesiączką. W terminie przed spodziewaną miesiączką, w trakcie tego terminu albo po tym terminie, mogą być dni płodne a co za tym idzie miesiączka się w spodziewanym terminie nie pojawia tylko jakieś 2 tygodnie później. Na przyszłość jak będziesz miała taką sytuację że miesiączka ci się nie pojawia w spodziewanym terminie to niech ci się żarówka zapali, bo na bank coś się przesunęło, a nie jeszcze wyliczasz, że skoro miesiączka miała byc ale jej nie ma to jest bezpiecznie. dla małego wyjaśnienia. Zazwyczaj większość kobiet ma te cykle w okolicach 26-32 dni i zbiera im się do owulacji w każdym cyklu około 2 tygodni, potem 2 tygodnie fazy lutealnej które jest stałe i miesiączka. Przypuśćmy że owulacja się zablokuje z jakiegoś powodu. Do następnej zbiera się mniej więcej kolejne 2 tygodnie, czyli idealnie termin "spodziewanej" miesiączki. Śluz płodny może być przy każdym podejściu do owulacji, albo moze byc przy jednym

Gość kaska300
moze to byc od torbiela,a rownie dobrze mozesz byc w ciazy

Gość kaska300
moze to byc od torbiela,a rownie dobrze mozesz byc w ciazy