Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfdsfdsfds

nie mogę schudnąć - co mam wyeliminować z menu?

Polecane posty

Gość fewfdsfdsfds

Oto moje menu z dwóch ostatnich dni (dostałam od mamy drożdżowa bulke słodką, przed ktora nie moge sie powstrzymac pon: 07:00 - 1,5 kawałka słodkiej, drozdzowej bulki, małe jabłko 10:00 - małe jabłko, bułka z serkiem kanapkowym 12:00 - bułka z serkiem 15:00 - mała kanapka z serkiem, jabłko 17:00 - mała kanapka GODZINA ĆWICZEŃ 20:00 - 1,5 kawałka bułki droż. wt: 7: 1 duży kawałek bułki 9: mała kanapka 12:00 kawa ze śmietanką, mała kanapka 15:00 - male jablko, 1 kawałek drozdzowej bulki 18:00 2 kawałki drożdżowej bułki, 2 jabłka, kilka łyzek jogurtu, kilka paluszków Dopiero po spisaniu sobie wszystkiego, co jem, widze, ze jak na diete to duzo, ale ja naprawde jestem głodna przez cały dzień. W podobny sposob odchudzam sie od ok. miesiaca i nie schudłam ani 0,5 kg:O

Gość bigos na plecach
a gdzie tu jest obiad??

Gość MartynaW..
wyrzuć to pieczywo. Na moje oko, bardzo dużo węglowodanów z białej mąki. Przeżuć się na ciemne z dużą ilością ziarna, coś jak chleb Fitness (wygląda jak z kaszą; ma tyle ziaren). Nie będzie tak smacznie, ale...

Gość najlepiej wyeliminuj
jedzenie

Gość MartynaW..
a, i jedz niewiele ale często, co ok. 3 godz. To naprawdę działa

Gość zmieszana21
ciezko jest schudnac......... nie wiem ja Ci nie poradze.moja siostra np.miala nawet depresje na punkcie swojej wagi itp. i byla za granica nie cale 2 miesiace i nic nie ladla tylko takie jogurty pila owocowe i schudla tyle ile chciala i nie ma zadnej depresji ani nic, ja za to przytyc nie daje rady :D chociaz np.dzisiaj zjadlam banana, duzego placka w restauracji po wegiersku i tak sie napchalam ze caly dzien mnie trzymal i kiwi jedna i teraz cos planuje i tyle... i fajki no pale