Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henk1

Touluse;zamach na niewinnych

Polecane posty

Gość henk1

Znowu zamach we Francji na dzieci w Touluse ,tym razem na żydowskie.Nikt nie wie czy to bylo celowe czy dla zabawy.W niemczech powiedziano ( przechodzień) " znowu uwzięli się na żydów ". Moim zdaniem ci we francji maja za dobrze dlatego świrują.Byłem kilka razy w Paryżu i innych zakątkach Francji i francuzi są pomocni,ale zamknięci lecz bez porównania względem obycia co do Niemców. Byłem na wczasach w La balu ( zachód francji) ok 450km od Paryża i w Niedziele poszedłem(znalazłem ) kościoła .Wchodząc do ławki pani powiedziała dziewczynce ( ok 7,8 lat ) turist a to było ich miejsce,byłem w stanie odstąpić to miejsce,ale nadszarpnąłbym honor tej pani.W nie których parafiach maja opłacone miejsca w kościele,ale Bóg otwiera ramiona dla wszystkich i fajno jest widzieć Francuzów w naszych kościołach.

Gość henk1
max ,ale masz plytki pogląd. Jakiś dupeki wskoczyli na komarka i z kolegą dokonali tego co chcieli. Oni ta przybywajac otrzymali wszystko ( paczka) w pomocy i tak teraz się odwdzięczają .Im bije korba,aby to pokumać musisz tam być.