Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienny descyk

Co będzie modne Jesienią 2012 - w co sie ubierzecie ?

Polecane posty

Gość jesienny descyk

macie juz jakieś pomysly?

Gość gagagbgagagagag
:D:D

Gość jak to co a jesien od zawsze
modna jest skóra i materiały skóropodobne bo dobrze chronią przed chłodem i wilgocią! Wystarczy więc kupić sobie skórzane spodnie + kurtke - mozna wykorzystac wyprzedaze letnie!

Gość Purple Orchid
Ja na razie zostaję przy myśleniu o wiośnie i lecie. Nie przepadam za jesienno zimową garderobą, więc odwlekam myślenie o niej :) Zapraszam na mój blog: http://www.purpleorchid.pl

Gość hos
Najmodniejsza jest wlasna skora, a na niej jakis material, oby byl dobry i dosc cieply na jesienne chlody :). Obecnie myslimy o skwarze w lecie, jak pomysle o jesieni i zimie, to mnie skreca:>.

Gość ahaaaaaaaaaa
ja nienawidze upału, słońca ,kocham zime :) oh ile bym dala by zamieszkac w kanadyjskim lesie albo gdzies w Patagonii :D co do pytania...wszyscy beda wygladac identycznie, jeansy, legginsy, tuniki. Ta moda jest od dawna i chyba szybko nie minie.

Gość beateriaa
wczoraj oglądałam fashion tv i widziałam niestety bardzo dużo czerni.... do tego odrobinę zielonego, czerwonego i powrót fioletu. Sporo też było połączeń z beżowym kolorem. Generalnie długość w spódniczkach tuż przed kolana. Dużo prostych krojów, i sporo spódniczek jak w latach 60-tych + dopasowana góra. Dużo też skórzanych wstawek, tiulowych rękawów i cekinowych naszywek, no i oczywiście futerkowe dodatki (np. naszywane na ramiona)

Gość to co w zeszlym roku
skóra skora i jescze raz skóra - zwlaszcza skórzanerurki to teraz podstawa -ale moga tez byc o innym kroju byle skórkowe!

Gość jesiennaJola
Jesienne rurki, tak poleca to wszystkim chlopakom, no i dziewczynom tez. Do tego Legginsy skoropodobne dla chlopakow i dziewczyn. Ostatni krzyk mody.

Gość legginsy dla facetow?
gdzie takie mozna dostac?