Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_z_łezką_w_oku

Czy zależy mu na mnie, czy tylko na seksie?

Polecane posty

Jestem z nim już prawie 2 lata. Różnie miedzy nami bywało. Ostatnio mam wrażenie, że tylko seks się dla niego liczy. Tylko wtedy jest dla mnie czuły, po czym szybko zasypia... Nie wiem, co mam o tym myśleć?

Nie wiem, co mam o tym myśleć? Czemu umieściłaś znak zapytania na końcu zdania? Nie wiesz, co masz o tym myśleć? A kto ma wiedzieć, ja?

Gość setónia
zeks is ok

Gość po co odpowiadasz jak jesteś
tylko chamska, nie pomocna. Taką odpowiedź to sobie daruj... Wqrwiasz tu ludzi tylko niestety...

Gość laura26lat
2 lata to jakiś kawałek czasu, może nuda nastała w związku ?

po co odpowiadasz jak jesteś tylko chamska, nie pomocna. Taką odpowiedź to sobie daruj... Wqrwiasz tu ludzi tylko niestety... Ludzi? Nie pochlebiaj sobie :)

damascenka ma dzis ciety jezor :P nie wiem w takim razie czy kontynuowac maila do niej! :P

Gość po co odpowiadasz jak jesteś
poniżanie innych świadczy tylko o tym jak malutkim człowieczkiem jesteś:)

no ale taka prawda, skad my to mamy wiedziec czy zalezy mu tylko na seksie? pytanie bylo - nie wiem, co mam o tym myslec? a powinno - nie wiem, co o tym myslicie? byliscie juz w takiej sytuacji? zreszta nie ma co sie czepiac szczegolow teraz. Autorko - jesli takie sa Twoje odczucia to widocznie cos musi nie grac. Widocznie wczesniej bylo wiecej czulosci miedzy Wami. Rozmawialiscie o tym?

Próbuję o tym z nim porozmawiać, ale ciągle słyszę "Jutro". To już trwa bardzo długo.Wg niego wszystko jest ok. W końcu on dostaje to, czego chce. Czasem czuję się jak dziwka...

Gość taktaktamwlustrze
a jak zachowuje sie na co dzien?????? a jak kiedy chce seksu? napisz cos wiecej! i jak zachowywal sie dawniej?

dokladnie, nakresl troche bardziej sytuacje. P.S. nie ulegaj mu z tym "jutrem". tupnij noga.

Dawniej były kwiaty praktycznie codziennie, zawsze inne i jakieś takie wyszukane. Było dużo czułości, pocałunków, czułam, że jestem na pierwszym miejscu. Teraz jest tak, że on mówi "kocham cię" z automatu, mam takie wrażenie, że to się stało u niego takim nawykiem. Poza tym, nigdy nie dotrzymuje słowa, co mu się wcześniej nie zdarzało, nawet w bardzo błahych sprawach. Fakt, że ma dużo pracy, ale ja też dużo pracuję i nie zachowuję się tak wobec niego. Poza tym, od jakiegoś czasu zauważyłam, że, jak coś zrobi, co mnie zrani, to odwraca kota ogonem i z jego wersji wynika, że to moja wina, nie jego, co mnie bardzo boli. Wcześniej jakoś potrafił powiedzieć "przepraszam, kochanie, jestem kretynem, nie zasługuję na ciebie, wybacz mi", itp. A kiedy chce seksu albo jest bardzo miły albo zachowuje się tak, jakby mu się to należało.

Czy Waszym zdaniem to normalne?

Gość fvnhrkjlvnrlvkhoirh
obrósł w piórka powiedz mu, że jesteś zawiedziona jego zachowaniem i myślisz o pauzie

Dziś mu tak powiedziałam. Najpierw się zdziwił, a potem zwyczajnie przewrócił się na bok i poszedł spać.

Gość za miła
za miła i przewidywalna jesteś i dlatego cię lekceważy.Jest zbyt pewny,że ma cie w garsci,wiec nie musi się wysilać.Zniknij parę razy,nie odbieraj tel.,niech nie wie gdzie jesteś i co robisz,zajmij się sobą i przestan sie koncentrowac na nim,to moze sie obudzi,jak zobaczy,ze mu sie zwierzyna wymyka...;)Im bardziej mu bedziesz okazywać,że jest dla ciebie calym swiatem,tym bardziej bedzie cię lekceważył.

Myślę, że masz rację. To ja jestem tą, której zależy i która jest dawcą w tym związku, on tylko bierze.

Gość za miła
Polecam lekturę książek "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" Sherry Argov

Dziękuję za dobrą radę. Jestem wdzięczna za każdą próbę pomocy.