Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawił mnie dla żony

Facet zostawił mnie dla żony!!! Jestem wściekła

Polecane posty

Gość zostawił mnie dla żony

Jestem wkurzona. Mam 36 lat i facet wystawił mnie do wiatru. Poznałam wspaniałego mężczyzne, który ma wredną żone. Jego syn jest już dorosły, robi kariere a córke jemu i jego żonie wycieła taki numer że zaciążyła(16lat) Dzisiaj on oznajmił mi że nie może odejdź od żony tylko dlatego że jego córka będzie miała dziecko i on sam uwierzył że to jego wina, ponieważ olewał córke całkowicie, że gdyby tam był niedoszłoby do tego. Później sama poszłam do jego żony i oznajmiłam jej że ma dac rozwód mojemu facetowi.

Gość zostawil mnie dla zony
Ale ona była złą żoną, obiadu mu nie ugotowała, w łóżku im się źle układało. Dlaczego on teraz tak się poświęca? To ze jestem w ciazy nie uwierzy bo jest maly problem. Ja sie zabezpieczalam i on rowniez uzywal prezerwatyw.

Gość Tuggguhugudc
Przestan sie osmieszac.

Gość powiem ci zeeee
jesli to prawda co piszesz to jesli on sie obwinia o ciążę córki to wniosek nasuwa się jeden :) :) A tak na serio Ty naprawde w to wierzysz? ze on z litosci do niej polazl?? ogarnij sie.!

Gość sasssssssssssssssssss
facet zawsze opowiada, że żona jest zła itp moja znajoma miała męża który ją zdradzał. kochance też mówił, że żona jest fatalna. a tak naprawdę z żoną tez uprawiał sex i ogólnie sielanka trwała w domu z żoną i dziećmi. teraz są już po rozwodzie, ale chcę powiedzieć tylko tyle, że żonaci faceci KŁAMIĄ! Okłamują i zony i kochanki!