Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

do uzytkowników sieci Orange

Polecane posty

czy macie problemy z siecia orange?? od jakiegos czasu zrywa mi połączenia, nie idzie sie do mnie dodzwonic bo niby w tym czasie jestem niedostpena a telefon lezy i z nikim nie rozmawiam :o

Gość kjhl jhblkj ;lkj
Nie masz zasięgu w betonowym bloku.

Gość bl3b3lb3
Ostatnio w nocy nie mogłam wysłać sms chociaż miałam pakiet :o

nie mieszkam w bloku, dodam jeszcze ze problemy zaczeły sie jak przeszłam na abonament i wziełam smartfona, przyznam ze doprowadza mnie to do szału

Gość kjhl jhblkj ;lkj
Dziwne, Od kilkunastu lat jestem użytkownikiem tej sieci jeszcze jak była IDEA i nie miałem nigdy problemów.

no własnie mam numer w orange od ponad 5 lat i zanim miałam na karte nie było ani razu problemów, a teraz to porazka :o

Gość kjhl jhblkj ;lkj
Może wina leży po stronie telefonu ?

telefon miałam 4 razy w naprawie, dwa razy wymieniali mi karte SIM, po ostatniej naprawie gdzie dostałam nowy telefon od razu to samo i wsadziłam do tego telefonu inna karte orange i telefon działa super, gdzies wyczytałam ze to wina 3G i myslałam ze wiecej ludzi ma takie problemy

Ja tak miałam w samsungu, tylko z tmobile - zasieg na 5 kresek, na maksa, a mi smsy przychodza ze sie ktos probowal dodzwonic. Tak samo ja nie moglam sie dodzwonic mimo pełnego zasięgu :o Myślałam że może zasięg ciulowy bo to w pracy, ale zmieniłam telefon i z tym nie ma problemów z zasięgiem. Ale konsultanci przebąkiwali coś że to wina 3G ;)

Gość kjhl jhblkj ;lkj
Jak nie mieszkasz w bloku to gdzie w domku w jakiej miejscowości ? Może coś ostatnio powstało co zakłóca sygnał.

mieszkam w domu w Bydgoszczy :) zasieg jest niby ok bo sa wszystkie kreski a nie mozna sie ze mna połaczyć

Gość kjhl jhblkj ;lkj
No to trudno powiedzieć. Miewam tylko czasami problem z mobilnym internetem w orange bo potrafi zrywać połączenie.

mam nadzieje ze to sie poprawi bo oszaleje przez nastepne półtora roku, załuje ze pokusiałam sie na abonament :O

czy ktos z was ma takie problemy z Orange jak ja????

Gość siemiatyczka
witam ja jestem w orange dawniej idea od 8 lat, zawsze mialam mix, niestety tym razem pokusdiło mnie zeby przedluzyc umowe przez telefon no i niestety pokarało mnie bo pizdencja z ktora rozmawialam zamiast przedluzyc mi na mixa79 przedluzyla na amonament 79 ktory jest koszmarem wielkim.... od momentu przedluzenia telefon mi zaczal szwankowac nimoglam wysylac ani odbierac mms ani laczyc sie z netem, pan w biurze nie umial mi pomoc, wkoncu zresetowalam wszystkie ustawienia i akutalizacje i pomoglo. ale oszczegam przed prezedluzaniem umow przez telefen, teraz sie musze z tym bujac przed dwa lata, a ta pizde bym zjebała, ze tak juz brzydko powiem, bo nerwy mnie neizle wziely jak sie dowiedzialam o tym oszustwie,

Gość lopolllllllll
ja juz komus mowilam ze komurkowe sieci i inne stacjonarne to KONKURENCJA OSZUSTY I ZLODZIEJE ja mam w telekomunikacji poskiej za 56 zł 10 darmowych godzin na numery stacjonarne po wykorzystaniu 12 gr min stacjonarne 32 gr min komurka sekundowe naliczanie sms na stacjonarny 0,39 na komurke 0,64 umowa na dwa lata aktywacja i instalacja lini 1 zl telefon bezprzewodowy przy zakupieniu planu za 1 zl telekomunikacja polska ja mam od 2 lat jestem zadowolona i 0 problemow

Gość Nie będę przecież
zapierdalał po mieście z telefonem stacjonarnym pod pachą. Debilu.

lopolllllllll tylko telefonu stacjonarnego nie zabierzesz nigdzie ze soba ;) a poza tym TP i Orange to że tak powiem jedna mafia, sa ze soba połączone ;) siemiatyczka mnie tez pokusiło w listopadzie i cholernie załuje, tylko ze ja tak tego nie zostawie, napisze do nich reklamacje i napisze na nich do rzecznika praw konsumenta, moze uda mi sie zerwac z nimi umowe bez kary bo niestety ale nie zamierzam im płacic skoro oni maja ludzi w tyłku, pani w salonach pala głupa że takie rzeczy sie rzadko zdazaja i karza mi z telefonem do naprawy jezdzic a telefon jest ok :o

Gość lopolllllllll
ale po co na miescie ja akurat jak mam gdzies zadzwonic to hyba w domu sie dzwoni lub na zewnatrz to na terenie domu jest zasieg w bezprzewodowym a nie rozumiem po co kots dzwoni na miescie????

Gość Mam w Orange (Idea) od
14-stu lat. Zero problema.

Gość lopolllllllll
powiem tyle nikt mi nie wmowi ze komurka jest lepsza od telefonu stacjonarnego

Gość siemiatyczka
no mi tez "proponowali" reklamacje, ale niestety nawet niewiem co to za kobieta dzwonila, musialabym pisac o odsluchiwanie rozmow, w ktorych wprowadzila mnie w bląd, a tych rozmow bylo kilka takze niejestem w stanie im nic udowodnic:( zreszta jak mi pan w salonie powiedzial, z usmiechem na twarzy, ze male szanse sa na anulowanie umowy bez kary... szok poprostu ze po tylu latach bycia stalym klientem tak traktuja ludzi, jak tylko skonczy sie umowa przenosze sie gdzies indziej.

Gość Orange jest właścicielem
TP-sy i chce się jej pozbyć bo jest chujowa.

Gość lopolllllllll
tylko ze orange to KONKURENCJA KOMURKOWAa tp nigdy nie splajtuje ma za niskie ceny i za dobre uslugi oraz za duzo klijentow !!!!

Ja byłam 8 lat- wpierw Idea a potem Orange. Tragedia jeżeli chodzi o zasięg i rozmowę. Notoryczne zrywanie, nikt nie mógł się dodzwonić mimo iż telefon miałam przed sobą i 4 kreski były widoczne. Zmiana telefonów i karty nic nie dała. Zmieniłam na Play i może nie jest idealnie ale o niebo lepiej.

Gość Dajcie spokój w każdej sieci
Jest podobnie. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

lopolllllllll gdybym była na miescie a moim dzieciom cos by sie stało w szkole to nikt mnie przez telefon stacjonarny nie powiadomi..... siemiatyczka wiadomo ze pani w salonie tak Ci powie bo tak ja szkola ;) ale ja im nie popuszcze, bo to nie jest normalne zeby ktos do mnie dzwonił czasem 10 razy i nie mógł się połączyć, co jak to bedzie wazny telefon?? tego sie najbardziej boję, nie mozna im odpuszczac, im więcej bedzie skarg tym szybciej rozwiążą ten problem, dla mnie to oni sie nie wywiązuja z umowy bo ja nie moge swobodnie korzystac z telefonu za który płace

Gość Gal869
Osobiście korzystam z orange już 5 lat i nie mam obecnie żadnych problemów z siecią (dawniej mi się zdarzały ale to było z powodu wadliwego telefonu). Samą sieć polecam - mają dobre pakiety ale ja korzystam z oferty dla firm. Szczerzę mogę polecić konsultanta klienta biznesowego Magdę Czerw. Namiary możecie znaleźć na http://orangefirma.pl