Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozna byc szczesliwym

O czym w tej chwili marzycie ????

Polecane posty

Jaki macie cel ? Piszcie to , co chcecie zeby wam sie spelnilo .

Gość Pani Czkavvka
Chciałabym , żeby wszystkie osoby których nie lubię pozdychały i żeby faceci wreszcie zaczęli mnie zauważać i żeby tirowcy więcej i płacili i nie uciekali przed uiszczeniem.

Nie robcie zartow , nie kpijcie bo moze byc zle. A tym co pisza i tak sie nie spelni, pamientajcie ten moment , i uwazajcie na siebie. To bardzo niebezpieczne. Lepiej nie mowic nic, ale bez takich komentarzy. Bo wtedy moze byc gorzej. Tu sie ma spelnic , a wy juz zadecydowaliscie MA SIE NIE SPELNIC !!!

Gość napalona szalona ona
o seksie z ss

Gość znowusz
marzę o pieniądzach, takich większych, rzecz jasna :-)

Gość fsgfg
O zdrowiu, bo tylko tego mi brakuje. Najważniejszy element tej układanki. Na równi z miłością.

Gość Zdrowie , zdrowie
sobie zycie , a potem duzo szczescia

Wasze zycienia sa juz spelnione. Juz albo w krotce to poczujecie.

BOIMY SIE.KURDE SCHOWAJMY SIE POD KOCE . Kto ma laterke

Gość jaka jaka ja Kaja
do mozna byc szczesliwym nasze zyczenia juz sa spelnione? i ty to sprawisz? ok,wiec czemu ja nie mam miliona dolarow na stole,juz teraz ? czemu on nie zadzwonil i nie powiedzial mi ze mnie kocha i nie moze beze mnie zyc? czemu nie chce mnie poslubic? ba..czemu nawet nie zadzwoni? i czemu jeszcze 100 innych zyczen mi sie nie spelni? sorry ,ja zawsze w cuda wierzylam i to az za bardzo ,ale jakos ta wiara w cuda ,cudow mi nie [przyniosla... chcialabym w to wierzyc,ale jakos nie wierze,ze jak sie wpisze na jakis topik,to moje marzenia sie nagle spelnia... tutaj juz pelno bylo takich dobrych wrozek;wpisz sie,a bedziesz szczesliwa w milosci ,itp itd i co? potem pisaly ,ze sie zakochaly ale bez wzajemnosci....i ze nici z tego.. Moze napisz odrazu ,dlaczego te marzenia sie nie spelnia? czekam na odpowiedz...

Gość dream on
O prawdziwej, spełnionej miłości.

jaka jaka ja Kaja - tak juz sie spelnilo. Troche cierpliwosci. Nie wiem czy miljony ale poczujesz ze cos sie dzieje. Bedzie tak zeby bylo dobrze. Chcial pieniedzy , poprawi sie sytuacja finansowa, na ile nie wiem. Czasami cos sie nie spelnia dla naszego dobra. Ale to co sobie zyczylas przyjdzie, nie ma takich cudow ze teraz z nieba na stol spadnie. To opacznosc los , energiia. Twoje zyczenie ktore napisalas dostanie mocy , energii. Od dzis ...no do pol roku , ale moze byc jutro , to juz dziala. Uwierz!

Gość dream on
chce kochać i być kochaną! Dawać od siebie drugiej osobie ile będę w stanie.

Gość chcesz rozsmieszyc Boga? to
opowiedz mu o swoich marzeniach wielka i happy love full money,miliony euro ,moga byc dolary posiadlosci we wszystkich kurortach naj naj naj lepsze wszystko co istnieje samo zdrowie atrakcyjnos c do konca zycia czyli do 100 lat dobre samopoczucie zawsze zero trosk i zmartwien sami mili ludzie dookola zdrowia i powodzenia finansowego dla rodziny Wiecej zyczen nie mam. I AZ SIE BOJE ZAPYTAC ,CO BÓG NA TO...

Gość Bog cie sprowadzil tu
w okreslonym celu. Zapytaj go w modlitwach jakie ma cele co do twojej osoby. Moze masz byc biedna. Jak wierzysz w Boga to mu sluzysz, i masz prawo do marzen i prozb. Bedziesz dobra wynagrodzi cie. Bedziesz zyczyc innym , bedzie zyczone i tobie !!!!! Naucz sie kochac innych, to cie los tez pokocha. Inni to tez dzieci boze. Nie kochajac ich nie kochasz dzieci bozych i bog ci tego nie wynagrodzi. Pokochasz bliznich, chodzby byli zli bog ci ta milosc i dobroc wynagrodzi. Pokochaj nawet wrogow wybacz im i oddaj ich w rece boga , on ich osadzi , a ciebie wynagrodzi. Zazdrosc, zlosc , zemsta , to energie co cie niszcza. Milosc , nawet do wrga wraca 100 krotnie wieksza. Badz cierpliwa, to nie trwa dlugo, zacznij od dzis kochac ludzi, i byc zyczliwa. Nie finanasowo, sercem i uczuciem byc zyczliwym. To dziala, wyprobuj.

Gość chcesz rozsmieszyc Boga? to
DO BOG CIE SPROWADZIL TU DAWNO SIE NIE MODLILAM,przyznaje w Boga wierze,choc do Kosciola nie chodze,no moze czasem tam wpadam nosze go w sercu -jestem dobrym Czlowiekiem kocham ludzi kocham wszystkie istoty zywe kocham swiat kocham nawet moich wrogow,a wielu ludzi mnie skrzywdzilo jestem mila,serdeczna ,szczera,az naiwna wrecz okradla i oszukala mnie najblizsza rodzina mezczyzznom ufalam,tez mnie oszukali,wykorzystali mnie i moje uczucia pragnelam kochac a nie doznalam takiej pieknej szczerej i spelnionej milosci o jakiej marze i marzylam kolezanki zawsze mi czegos zazdroscily,nie wiem dlaczego,przyjaciolki odwracaly sie ode mnie ,bo poznaly jakiegos chlopaka zawiodlam sie na przyjazniach pracodawcy mnie wykorzystywali,oszukiwali a ja bylam tylko uczciwa ,chcialam pracowac i dostac swoje wynagrodzenie nie mam pracy nie mam pieniedzy nie mam mieszkania nie mam meza nie mam dzieci jestem relatywnie mloda ,ale zdrowko powoli zaczyna szwankowac mam tylko chorych i starych juz rodzicow -tez sa dobrymi ludzmi,nie kradli,byli uczciwi,prawi i dzis nie maja nic ,glodowe renty Jesli jest Bog to zastanawiam sie ,co on na to dlatego napisalam,ze takie mam marzenia moze byly jakies lepsze dni w moim zyciu i lepsze czasy chcialabym wierzyc ,ze jeszcze bedzie lepiej jestem cierpliwa ,juz 40 lat gdybym byla wyrachowana,przebiegla,cwana ,nieuczciwa i potrafila kombinowac,mialabym to czego nie mam a nie mam,bo mam serce ,jestem szczera ,ufna,wrecz naiwna ciekawe czy Bog mi to wynagrodzi?

Gość nnarta
Fajnie by było gdybym spotkała tam przypadkowo swoją drugą połówkę, abym pokochała, była kochana i dała komuś cząstke siebie i dostała coś wzamian :) tak mi się marzy, będzie dobrze, w końcu wszystko jeeszcze przede mną!!

Gość Ariaddna
Marzę o wyjeździe do ciepłego kraju, może banał, ale brakuje mi słońca i ciepełka, przy tym chciałabym też opalić się trochę, bo moja skóra po zimie nie prezentuje się doskonale. Chciałabym teraz leżeć na plaży pod palmami i nic wtedy nie byłoby mi potrzebne do szczęścia...

Gość Marta 97
Marze o tym by porozmawiać z kims kogo już nie ma.