Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka se mała

Kochanka idealna

Polecane posty

Gość taka se mała

Pytanie głównie do facetów. Jakie cechy według Was powinna mieć kochanka idealna? Jak powinna zachowywać się w łóżku ? Na co pozwalać?

Gość taka se mała
ale tłum :) a chciałam się czegoś ciekawego dowiedzieć :(

Gość Jak urośniesz
To się dowiesz ...

Gość taka se mała
ciężko będzie urosnąć mam już 30 na karku ale wzrostem nie grzeszę (154cm :D )

Znajaca cialo meskie i jego potrzeby Majaca nie ciasna ale tzw twarda pochwe i potrafiaca z niej zrobic uzytek Nie natretna w czasie dnia pracy mam na mysli nieoczekiwane telefony Utalentowana w zakresie ars amandi Umiejac dawac jak i brac przyjemnosci .Potrafica okazywac wdziecznosc za doznawana przyjemnosc Majaca potrzebe zblizenia przynajmniej raz dziennie :) W miare oczytana i intersujaca sie polityka,sportem ,motoryzacja tzw meskimi zainteresowaniami ale i tez posiadajac swe wlasne pasje lub hobby. Znajdujaca czas dla faceta

Gość taka se mała
nie no na szczęście głowa okrąglutka hahahah.Także do Twojego ideału mi daleko :(. Ale ,ale poproszę kolegę forumowego o odpowiedź na pytanie:P

Kitka - właśnie w tym sęk - jest wiele upodobań i nie ma czegoś takiego jak UNIWERSALNA kochanka idealna, bo to co dla jednego będzie ideałem drugiego może męczyć albo nawet nie podniecać

Gość ja lubię takie...
dominujące, to moja fantazja kochać sie z dominą

Gość taka se mała
Mariner3 mój mężczyzna twierdzi że jest mu ze mną cudownie,ale nie o to chodzi.Chciałam coś ulepszyć poprawić itp. Codo częstości zbliżeń to czasem raz mi za mało hahahha. Nie jestem rzepem i mam swoje życie i pasje,ale polityka ,sport to raczej nie dla mnie :D

Gość taka se mała
johnzotwocka nie chodzi o uniwersalną :) tylko o zdanie facetów,z ich wypowiedzi zarys kochanki idealnej powstanie .

to powiedzmy, że ogólny zarys podał Mariner i w 100% się zgadzam - wszelkie dodatki można już indywidualnie dobierać ;)

Na co powinna pozwalać w łóżku idealna kochanka? Na wszystko myślę i jeszcze tego wszystkiego pragnąć

Dla mnie już sam przzymiotnik"idealna"brzmi podejrznie. Idealne jest nudne.Nie ma się do czego przyczepić:):)Zreszta,ilu facetów tyle poglądów.Mój pierwszy(ale ja nie byłam jego pierwszą)patrzył na mnie dziwnie i podejrzliwie gdy byłam zbyt śmiała.Zarzucił mi na koniec(zerwałam znim,chorobliwy zazdrośnik)że choć byłam dziewicą pewnie niejednemu,przepraszam za kolokwializm"ciągnęłam" a to mmnie zranilo bo on byl pierwszym ktorym to zrobiłam Swoja droga "biedaczek"skomlał potem o przebaczenie .Obecny ,kochany-jest zupełnym przeciwieństwem,docenia mój charrrrakterek i ma zdrowy stosunek do wielu spraw.Dla pierwszego chyba nie byłam kochanką idealna,dla drugiego ta sama ja mam nadzieję-jestem.

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
ulegla,lubiaca eksperymentowac, ktorej zawsze sie chce...