Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hinskiturysta

Jaki prezent na ślub?

Polecane posty

Gość Ból głowy-ay
Bajeczną pościel albo narzutę na wyro. :)

Gość chcę ci pomóóc
prezent??? po co cchesz kupowac prezent?? daj im pieniadze a sami sobie zadecyduja co chca kupić... czemu ty masz decydować o tym ?? z reguly prezenty sa nietrafione moja siotra dostała kilka prezentow na slub i do dziś lezą na szafie nie ruszone:-(

Gość szz
jesli młodzi nie mają listy ślubnej to mozesz delikatnie podpytać co by im się przydało. często spotykanymi (i niestety powtarzającymi się) prezentami są narzuty,pościel, zastawa porcelanowa, sprzęt AGD jakim budżetem dysponujesz?

Gość chrzonstka
no wlasnie -najlatwiej dac kase, wtedy kupia sobie sami to co i jakie chca. osobiscie sama wolalabym dostac 100zl niz miec wybrana przez kogos posciel za 300zl.

Gość prita women
Ja dostałam boską pościel, ale łóżko muszę zmienić bo nie pasuje mi jego wymiar (jest za małe).

Gość prita women
Ale pościel !!! wow...satyna czarno-czerwona (przechodzące kolory w siebie). Za..bi...a !!! Ale gust musisz znać jeśli na to się zdecydujesz!

jak pytalam to niechca nic, sa bardzo mlodzi wiec teraz jestem w kropce. wole cos kupic niz dawac pieniadze dodam jeszcze ze jest to maly slub cywilny.

zalezy czy mieszkaja sami czy z rodzicami,wiadomo ze jak sami to wszystko sie przyda ,z mojego doswiadczenia wiem ze lepiej dac kase sami sobie cos kupia,a z prezentow to zawsze przydadza sie posciele reczniki koc moze lampka nocna