Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolaczka__:(

dziewczyny mam problem..pomozcie..:(

Polecane posty

Dzis mam 32 dzien cyklu. Brak okresu..brak bolacych piersi. Wczoraj pdczas stosunku pomimo iz z mezem bardzo sie staralismy bylam kompletnie sucha( pierwszy raz zdarzyla mi sie taka sytuacja). Na dodatek w trakcie bardzo zabolalo mnie podbrzusze..blizej prawej strony..:( Bol byl dosc duzy.. Teraz mam taka dziwna biala wydzieline:( Dziewczyny co to moze byc? Czy ktoras tak miala moze? Pomozcie..doradzcie..:(:(:(

Gość hghghghhhhhhhhhhhggggg
gratulują to 3 tydzień ciąży. to chłopiec :) gratulacje :)

Gość A co my? Wróżki?
Do ginekologa, a sio! ;)

Dziekuje...ja pytam powaznie..i o taki tez odpowiedzi prosze..:(

Jestem zapisana na jutro jednak zmartwila mnie wczorajsza sytuacja dlatego pozwolilam sobie napisac tutaj. Moze ktoras z was tak miala i wie co moze byc przyczyna?:(

Gość tamarkaaaa
ale nie rozumiem czego ty tutaj szukasz? u każdej dziewczyny biały śluz może oznaczać co innego, u jednej jest to dzień płodny u drugiej ciąża i jeszcze inne. my tu nic ci nie poradzimy jedynie lekarz.

do ginekologa idź. Skad my mozemy wiedzieć co Ci jest ??? hmm ? idx do ginekologa jak najszybciej on sprawdzi i zobaczy to on jest ekspertem a nie my mozesz , moga byc rózne przyczyny mozesz byc w ciaży, a moze jesteś chora..

No wlasnie napisalam ze mam wizyte na jutro zaklepana. Jednak myslalam ze ktoso moze mial podobnie z jakiegos powodu. Skad ta suchosc i ten przeszywajacy bol..bo tu juz ten bialy sluz jest najmniej wazny..?:(

Up

Gość poszaaa
jejku kobieto przestań. ,,Skąd ta suchość"- czasem każdy ma lepszy i gorszy dzień, przeszywający ból- może akurat coś się dzieje, może masz zapalenie jajników, nie wiem, nie nam to oceniać.jak myślisz ze jesteś w ciaży to zrób test i będzie ok. zachowujesz sie jak małolata bosze

Gość e-seksuolog
Po 80 roku życia to normalne.