Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kózka znów skakała

łóżeczko dla roczniaka

Polecane posty

Gość color mini dater
wyglada fajnie, ale obawiam sie ze cena sugeruje totalny badziew kup nieci drozsze a solidniejsze ja takie jak z twojego linka widzialam w sklepie w cenie ok 500 zł z materacem

Gość jonnysss
ja dla roczniaka wybrałabym z dluzsza barierka zabezpieczajaca a w ogole po co tak wczesnie zmieniasz lozeczko-powinno sie zmienic na wieksze w okolicach 2 roku zycia....

Gość kózka znów skakała
Zmieniam bo małpa już dwa razy wyskoczyła z łóżeczka na główkę. Boję się ją wsadzać już. Podciąga się do góry, zwija kołderkę lub kocyk i skacze jak się obudzi.

Gość kózka znów skakała
Fajne ale 180 cm nie upchnę w naszej sypialni. Szukam czegoś malutkiego, tak właśnie do 3 lat żeby starczyło.

Gość jonnysss
to lozeczko z linka co wkleilam jest w roznych rozmiarach-od 1,6 do 2 m

Gość kózka znów skakała
A ile Kacper miał jak zaczął tam spać? Miałam podobne plastikowe dla starszego dziecka i właśnie się zastanawiam nad tym albo nad tym z mojego linka bo ceny podobne. Szczerze powiedziawszy to droższego nie chcę.

Gość kdjkdkdfjkdf
kacper mial rok jak mu kupilam to łóżeczko :) barierki sa wystarczajaco dlugie i nigdy nie wypadł :)

Gość jonnysss
to z Elmo bardzo fajne:)

Gość kózka znów skakała
Miałam to z Elmo właśnie tylko że mi się wydawało ze materac jest beznadziejny do niego i niewygodny. Fajne w nim było to ze jest bardzo niskie i nawet jak maluch spadnie to sobie krzywdy nie zrobi z takiej wysokości. Muszę pomyśleć teraz.

Gość mamama27
roczniakowi takie łóżeczko? no sama się zastanów tak rozumnie - czy on na to wejdzie i zejdzie sam - i czy w nocy nie siądzie albo nie stanie na nogi i poleci w dół?? ja mam 1,5 roczniaka i tylko raz spadł mi z łóżka prosto na głowę - nikomu nie życze - mega stres - wizyta na pogotowiu - i do dzis mnie przeraża że jakby upadl centymetr inaczej i gdyby nie to że zamortyzowała go troche wykladzina to mógłby kark skręcić.. moje dziecko śpiąc potrafi sie przekręcić o 180 stopni, nie raz usiądzie w nocy albo chce iść - zapanujesz nad tym? ja póki co mam sofkę taką rozkładaną na samej ziemi - i na tym synek śpi - kręci się jak chce - a ja mogę spać spokojnie że jest bezpieczny

Gość mamama27
a teraz doczytalam - jak twoje dziecko wyskakuje z łóżeczka to przy takim łóżku nawet nie bedzie musiał wyskakiwać - wystarczy że sie przechyli i poleci w dól - roczniak niezakuma że spadnie z łóżka jak tak zrobi

Gość kózka znów skakała
To łóżko jest takiej wysokości jak ta sofka właśnie. One są niziutkie. Może jakieś 15czy 20 cm od ziemi mają. To rozkładane mi odpada bo to jakby spał na podłodze. Niezbyt wygodnie i chłodno, żadnej izolacji.

Gość kózka znów skakała
Ja myślałam ze właśnie przy takim to sobie po prostu z niego zejdzie albo się sturla ale poleci z wysokości tych 15 cm a nie ponad metra jak to miało miejsce przy drewnianym łóżeczku, więc to będzie bardziej bezpieczne. Sama już nie wiem. Najgorsze jest to ze ten mały bąk nie potrafi jeszcze chodzić, a kombinuje już na wszelkie możliwe sposoby.

Gość mamad
przypadkowo znalazlam ten watek i musze powiedziec ze sama jestem mama poltora rocznego dziecka i mam identyczne lóżeczko dla niego tylko w samoloty :) mamy je od ok 4 miesiecy i jestem bardzo zadowolona maly sam wchodzi i czasami schodzi w nocy i przychodzi do nas do łóżka i tak jak jeden komentarz byl to to nie jest zaden bubel łóżeczko jest bardzo pozadne i super wyglada bardzo goraco polecam

Gość TakaSobieMama:)
My mamy lozko Ikea z seri Kriter : http://tnij.org/px9d Jest naprawde super: male (materac 70x160), niskie, barierka odpinana, wiec bardzo praktyczne... malo miejsca zajmuje a dziecko ma wystarczajaco miejsca do spania :) Widze po mojej corce ze spokojnie nam do 6-7 lat wystarczy, a moze i dluzej. Jak kupisz do niego dobry materac (my mamy ten lateksowy : http://tnij.org/px9f ) to jest bardzo wygodne :)

Gość dariia344
łóżeczko prezentuje się bardzo dobrze. Jednak nie polecam Ci takiego materaca. Nie jest on zbyt dobry, więc małemu może niezbyt dobrze się na nim spać. Polecam natomiast taki materac: http://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/przeznaczenie/materace_dla_dzieci/materac_piankowy_z_lateksem_krasnoludek.html Jest średnio twardy, nie wysłuży się i masz na niego gwarancję 3 lata. Pozdrawiam

Gość Anna Bober
Dla dziecka zainteresowały mnie takie modele https://senso24.pl/lozka.html moje dziecko ma doprawdy dwa latka, ale chciałabym kupić już na zaś łóżko troszeczkę większe niż dla takiego maluszka aby później kupić dopiero dla nastolatka łóżko.

Gość gość
W wysokim standardzie kojce i łóżeczka typowo turystyczne sprzedaje Lionelo, tu można podejrzeć jak to wygląda -http://lionelo.com/product_category/lozeczka. Ja bardzo sobie chwalę te łóżeczko co nam sprzedali parę miesięcy temu. Nie wywrotne, bezpieczne, idealne w dopasowaniu pod maluszka, od razu w komplecie jest przewijak fajnie składany, a takie miejsce do przewinięcia dzieciątka na łóżku się bardzo przydaje.