Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama dwojeczki

Wplyw reklamy na dziecko - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Mama dwojeczki

Witam, jestem obecnie w trakcie pisania pracy dyplomowej na temat wplywu reklamy na dziecko opierając się o anazlizę firmy Danone Byłabym wdzięczna za każdą wypełnioną ankiete . Zawiera tyłko 15 pytań link do ankiety http://www.ankietka.pl/ankieta/81344/wplyw-reklamy-na-dzieci-czynniki-wplywajace-na-podejmowanie-decyzji-o-zakupie-produktow-firmy-danone.html Dziekuje

Gość zgubilam sie co z
pytaniami 4,5,6 mam ich nie wypełniać?

Gość Mama dwojeczki
przejsc do pytania 5 zaraz poprawie blad dzieki

Gość Mama dwojeczki
Proszę o odpowiedz tylko osoby mające dzieci w wieku +2

Gość sorki ale pogmatwalaś
wez pokasuj to "prosze przejsc" bo pomieszalaś totalnie. Wypelnilam pytanie 12 przechodze do 13 a tam "jak odpowie pani tak prosze przejsc do pytania 12" to nie ma sensu. Pytania sa ok mozna je wypelnic bez wzgledu na to jaka udzieli sie odpowiedz na wczesniejsze (prócz tego jednego "czy zna pani firme danone). Pokazuj to przechodzenie bo jest irytujące i sie miesza.

Gość sorki ale pogmatwalaś
wypelnilam ci wszystko bo na prawde namieszaląś tam. No i jak amsz pytanie "czy zmienilaby pani cos w spotkach firmy danone " to przy odpowiedzi "nie" nie musisz chyba wymagać opisu slownego bo po co? nie to nie i już :)

Gość Mama dwojeczki
juz poprawiłam ,błedy wynikaja z tego ze było wiecej pytan i musialam pozmieniac kolejnosc i te ** prosze przejsc do pytania** się pogmatwały. dzieki bardzo za załwazenie bledu. dzisiaj rano ja dodalam na szybko a maluchy mi lataja 1 roczek i 3 latka po domu wiec musze patrzec tu i tam :) i bledy sie zdarzają pozdrawiam

Gość Mama dwojeczki
moja promotor mi tak zrobiła zeby niby był tam opis bo ja wczesniej nie mialam. wiem ze sie pewnie nie chce wszystkim pisac dlaczego nie itd wiec moze to zmienie . musze miec 50 ankiet mam do nich metryczke ale nie wiem jak zalaczyc ja do ankiety z tej stronki

Gość Mama dwojeczki
Proszę o wypełnienie metryczki, jesli ktos wypełnił ankiete Płeć: Kobieta Mężczyzna Wiek: Poniżej 20 lat 20 24 lat 25 29 lat 30 39 lat 40 49 lat 50 i więcej Wykształcenie: Podstawowe Zawodowe Średnie Wyższe Miejsce zamieszkania: Wieś i miasteczka do 5 tys. mieszkańców Miasto od 5 tys. do 50 tys. mieszkańców Miasto od 50 tys. do 100 tys. mieszkańców Miasto od 100 tys. do 200 tys. mieszkańców Miasto powyżej 200 tys. mieszkańców Aktywność zawodowa Pracuje zawodowo Bezrobotny/a Uczę się, studiuje Emeryt, rencista Zajmuje się domem Jak duże jest Pana/Pani gospodarstwo domowe: Jednoosobowe Dwuosobowe Trzyosobowe Czteroosobowe Powyżej czterech osób Wielkość własnych dochodów (netto): Poniżej 1000 zł Od 1001 zł do 1500 zł Od 1501 zł do 2000 zł Od 2001 zł do 2500 zł Od 2501 zł do 3000 zł Powyżej 3001 zł napisz np.kobieta wiek... wyksztlacenie powklejaj z powyzszych opcji

Gość Kitekatka
Wypełniłam Ci, bo lubimy Danone'a :)

Gość a znacie takie nowe jogurty
danona bez żadnych sztucznych dodatków? Tylko jogurt owoce i cukier trzcinowy? Bez barwników konserwantów itd. Ja je raz kupiłam i super są. Ale nie mogę ich nigdzie dostać :(

Gość Mama dwojeczki
Dziekuje slicznie za kazda wypelniona ankiete!!!!

Gość Kitekatka
Gdzie wysłac tę metrykę?

Gość Mama dwojeczki
wpiszcie tutaj np. a w takiej formie : Kobieta,25- 29 lat,wyzsze,miasto od 5 tys do 50 tys itd

Gość Mama dwojeczki
to jest obojetnie czyja ankieta i jaka metryczka bo ja i tak bede wszytskie razem zbierac i podsumowywac wiec jesli ktos da rade metryczke wyslac tutaj jeszcze to super

Gość Mama dwojeczki

Gość ufff, wypełniłam
wg. mnie brak tam opcji - nie mam zdania. Kto uważnie ogląda reklamy, aby stwierdzić czy można coś w nich zmienić? niemniej reklama danona to potęga. Syn za każdym razem w sklepie nudzi, aby mu kupic cos danona, a potem tego nie je, bo "niedobre". Więc albo produkty laduja w koszu albo ja zjadam, bo szkoda mi wyrzucać. Moim zdaniem gdyby nie reklama, to nikt by tego syfu nie kupował. :o Kobieta, 40-49 lat, wyższe, miasto 100-200 tysięcy, pracuję zawodowo, dwuosobowe, powyżej 3001 zł,

Gość Mama dwojeczki
dziekuje

Gość Mama dwojeczki
ja ci powiem, ze jako matka staram sie nie kupowac produktów danone zdarza mi sie oczywiscie jak sa w promocji wziac ale normalnie nie . bo po 1 danonki maja za duzo cukru. i nie podoba mi sie ich strategia wspieraja badania insystutu matki i dziecka po to zeby potem wykorzystac to w reklamach albo organizowanie akcji promocyjnych w przedszkolu tez przesada. duzo by mowic... za pare dni musze przeprowadzic wywiad z dzialem martketingu danone. danone nie raz juz placill kary za reklamy skierowane do dzieci

Gość Mama dwojeczki

Gość Mama dwojeczki
dziekuje za wypełnienie ankiety

Gość okk
wypełnione

Gość Mama dwojeczki
do góry

Gość załóz nowa poprawiona ankiete
z metryczką

Gość Mama dwojeczki
własnie szukałam gdzie dodac metryczke moze ktos wie? jak dodawac na stronce ankietka metryczke???

Gość Mama dwojeczki
dziekuje za wypełnienie

Gość gucia malalalaa
pisalam tez o wplywie reklam na dzieci ale kl 1

Gość Mama dwojeczki
Mam juz 15 wypełnień dziekuje bardzo potrzebuje jeszcze 35 zapraszam kolejne osoby do wypełnienia ankiety i metryczki

Gość Mama dwojeczki