Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawcowa studentka hoho

Dziewczyny, jak samemu zwęzić jeansy? Wlasnie je rozprułam

Polecane posty

Gość krawcowa studentka hoho

i nie wiem co dalej... Lepiej zszyc igłą czy maszyną? Pewnie zapytacie czemu nie oddam do krawcowej ..spodnie maja ponad 10lat, super material, w ogole sie nie zniszczyl, na moją mame są za male a na mnie ...za duze. Krawcowa wezmie wiecej niz są one warte. Jakies rady?

Gość we W-iu przy Zielińskiego
są ze 2 budki z usługami krawieckimi, nigdy nie biorą więcej niż 10-15 zł za swoje usługi, zwłaszcza ze kawał roboty odwaliłaś rozpruwając samodzielnie spodnie, myślę, że trzeba to przeszyć maszynowo po zewnętrznym boku, ale idź z tym do krawca

Gość gdgpjpagtpagt
lepiej oddaj do krawcowej, nie biorą wcale tak duzo. Moje spodnie zwęzala za 15zl. To kupa roboty dla niedoswiadczonej osoby. Ręcznie szyte rozlecą sie w praniu :P

Dobrze ci radzi. Idz do krawcowej bo sama jeszcze to spieprzysz. Jak ty sobie to wyobrazasz zwezic spodnie w rekach? :D Przeciez to by bylo widac. Ludzie mieliby z ciebie ubaw. Nie jest tak prosto to zrobic. Trzeba dobrze odmierzyc.

Gość gdgpjpagtpagt
ręczne szycie dżinsu to męczarnia, zajmie jej to kilka godzin i padnie z sił :D wiem bo sama chciałam swoje skrócic, udalo mi sie (nie mam maszyny) ale wyszło krzywo.