Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zalamana1500100900

Dobry ginekolog - endokrynolog pomocy!!!

Polecane posty

Gość zalamana1500100900

Witam wszystkich. Niedawno wróciłam z wizyty u gin i jestem załamana. Po raz trzeci na prawym jajniku odnowiła mi się torbiel (całkiem spora 3,18 x 4.60cm). P. doktor mimo, że wie, że poroniłam i chcę rozpocząć starania przepisała mi tabletki anty "Lisene". Wcześniej 2 miesiące brałam Luteine dopochwowo, ale torbiel zmniejszyła się tylko o 2 mm. Gienkolożka wspomniała, że jeżeli to nie pomoże przez 3 miesiące czeka mnie laparoskopia. A ja nie chcę. Dam się pociąć a za pół roku torbiel znowu się odnowi:(. Jestem osobą 20 letnią a już mam takie probelmy, obawiam się, że nigdy nie będę mogła mieć dziecka. Wcześniej chodziłam do niby cudownego specjalisty, robił tyle samo co babka z NFZ-u, a za wizyte 300zł;/ Chodzi mi żeby ktoś w końcu zbadał przyczynę takiego stanu rzeczy, a nie dawał mi w kółko tabletki antykoncepcyjne żeby nie było torbieli. Dlatego bardzo proszę dziewczyny, kobiety z podobnymi problemami piszcie o dobrych lekarz, którzy wam pomogli. P.S. Jestem z woj. świętokrzyskiego i max.300km mogłabym jechać do takiego dobrego lekarza.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować