Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniQuee

Poszukuję

Polecane posty

Gość MoniQuee

Witam znalazłam sie na tej stronie za namowa kolezanki mam problem poszukuje pewnego mezczyzny ktory nazywa sie swen wegner oszukał mnie na dosc spora sume pieniedzy i znikł zapadł sie pod ziemie chciałam rowniez ostrzec dziewczyny przed tym kretaczem potrafi on dobrze omamic kobiete wokol siebie a potem wyciagac pieniadze pozyczylam mu na "mieszkanie " bo biedaka wywalili i musiał szybko znalezc cos nowego co tyczylo sie szybkiej wpłaty ładnej sumy pieniedzy podpisalam z nim umowe ze odda mi pieniadze ale co z tego kiedy poszłam do prokuratury i sadu pan prokuratr wysmial mnie od naiwnych wiec szybko staralam sie zadusiac cala ta sprawe w sobie zamknelam sie totalnie psychicznie i czulam sie jak jakis zbrodniaz chcac poprostu oddzyskac swoje pieniadze. Wyzej wymieniony osobnik nie jest Polakiem pochodzi z Niemiec jest jak to mawiał pół niemcem pół hindusem jezeli kto kolwiek wiedzial by gdzie on sie teraz znajduje co robi prosze o kontakt ....

Gość Manambaby111
A z jakiego jesteś miasta?

Gość MoniQuee
bylam w sadzie u komornika i bylo tak jak napisalam w sadzie pan prokurator mnei wysmial ze dalam sie tak na hajs naciagnac a komornik bez nakazu sadowego nic nie poradzi szukam go narazie na wlasna reke termin umowy juz minol ponad rok temu splacil mi jedna rate i zniiiknol przepadl jego rodzina nie odpowiada na meile ktore co jakis czas wysylam jestem z wrocławia on sie kreci wrocław katowice warszawa z tego co sie orjentue ale moze juz zmienic srodowisko...

Gość MoniQuee
Jestem z wrocławia . bylam w sadzie i komornika ale komornik nic nei zrobi bez nakazu sadu a w sadzie pan prokurator mnei wysmial ze dalam sie tak oszukac a to nei jest fajna sprawa kiedy idziesz po pomoc a ktos z Ciebie kpi bynajmniej na takim stanowisku poszukuje go na wlasna reke chwilowo zeby ustalic jego adres wiem ze sie kreci miedzy wrocławiem katowicami a warszawa a przypuszczam ze pewnei jest juz w innych miastach i naciaga dziewczyny na pieniadze ...

Gość oooooooooooooooooooo
a to polak???

Gość MoniQuee
Niestety nie jest pół niemcem pół hindusem ale dobrze mowi po polsku. gdy go poznalam pracowal w Lg wrocław ponoc jako kierownik potem przeniusl sie do katowic warszawy co dalej sie dzieje nei wiem ....;/

Gość MoniQuee
A ty za to jestes totalnie pusty....przykro mi ze masz taka glupote w glowie ;/ i jestes typem prostolinijnego czlowieka