Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość costacosta

nie ma gry wstepnej-mechaniczny seks:(

Polecane posty

Gość costacosta

Witam Jestem z moim mężem dwa lata po ślubie,mamy 5 miesięcznego synka. Kiedyś nasz seks był super,teraz.... Np wczoraj: ja się wypachniłam,ubrałam seksi ciuszek wchodzę do łóżka a mój M juz bez majtek i ledwo co się położyłam powiedział żebym mu loda zrobiła,wciągnął mnie po kołdrę-no ok zrobiłam,bo myslalam że będzie ciekawie,później jak skończyłam to od razu zaczęliśmy się kochać-trwało to może 5 min:/ po czym jak się spuścił obrócił się dupą i poszedł spać:/ Wydaję mi się że już go nie pociągam,mam 167 ważę 46kg mam dużo rozstępów na pupie i biust i miseczce C ale strasznie obwisły:(:( Nawet nie mam jak z nim o tym porozmawiać,bo pewnie powie, że przesadzam,albo że on nie ma siły na grę wstepną. Nie pamiętam kiedy ja miałam orgazm:/ Nie wiem może mnie zdradza.... Jak myslicie?? On ma mnie za jęczącą babę, bo upominam się o swoją przymność:/ ehhh

Gość a co ja mam powiedziec
szczuplutka jestes ale faktycznie figura po ciąży to juz nie to :( nie przejmuj sie, faceci tak mają ze zasypiają po orgazmie

Gość costacosta
ale mi chodzi o to,że chce mnie tylko "wyrżnąć" sprawić sobie przyjemność i iść spać,czy mogę go poprostu nie pociągać juz?????????????????????

Gość a co ja mam powiedziec
jakbys nie pociagala to w ogole by nie cchial seksu chyba