Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aalsi

Jaki wózek spacerowy dla 6 miesiecznego malucha POMOCY!!!

Polecane posty

Proszę pomóżcie wybrać mi wózek dla mojego malucha, ma 6miesięcy i jeszcze nie siada sam ale już nie mieści mi się w gondoli. jest ich za dużo i nie wiem co mam wybrać.

Gość zofija ze ślunska
ja mam zooper waltz, bardzo polecam, obejrzyj sobie na allegro moj syn ma 5 mcy

dziękuje :)on ma regulowane oparcie? dobrze się go prowadzi? i czy łatwo się go składa, zależy mi na tym bo często jeździmy samochodem.

Gość zofija ze ślunska
składasz jednym palcem doslownie, miesci sie z luzem w bagazniku nawet nieduzym prowadzi sie lekko, ma kola skretne oparcie masz regulowane jak sie nie myle to 3 stopniowe, moj czesto jezdzi jak w gondoli, ale np po domu woze go tez na pollezaco (jak jest ze mna w kuchni)] naprawde ogromny kosz na zakupy najlepiej, jakbys obmacała w sklepie czy Ci pasuje ;)

kup maclarena z rozkladanym oparciem i tak woz maluszka. Maclaren to swietna firma, wozki nie do zdarcia, lekkie i zajmuja malo miejsca (swietne do bagaznika)

Gość zofija ze ślunska
aaaaaa i budkę możesz naciągnąc w zasadzie do samego pałąka tego co rączki trzyma dziecko na tym, wazne przy ulewie itp ja go wnosze na 1 pietro razem z zakupami w koszu i mlodym w srodku i nie jest ciezko

maclaren chyba bardziej mi się podoba choć nie wiem czy nie będzie miej wygodny

Gość kolezankassa
Ja mam maxi cosi, to moj drugi wózek i przyznam, że bardzo dobry i zaluje że wczesniej go nie uzywałam - jest bardzo stabilny a przy tym nie jest mega ciężki, no i możesz gondole ustawic w ktorym kierunku chcesz..

No ale wlasnie, nie jest mi potrzebny wózek z gondolą tylko spacerówka myślę,że cos w stylu parasolki. Chyba juz wybrałam i jest to quinny zapp