Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solsido

Co na hemoroidy?

Polecane posty

Co polecacie na hemoroidy? Macie jakieś sprawdzone czopki lub maści?

Gość Ja miałam powazne hemoridy po
porodzie. Co robiłam? No wiec tak: - czopik posterisan bodajze 2 lub 3 razy dziennie - nie pamietam dokladnie przez 2 tygodnie albo i dluzej (wielkie mialam) - maść PROCTO-GLYVENOL - smarowanie po kazdym wlozeniu czopika. - potem jeszcze jedna masc: Aesculan - porada od połoznej - a oprocz tego 2 razy dziennie siedzialam z dupkiem nas wywarem z kory ebowej, a potem jak ostygło to siedzialam na ubikacji i na wate nakładałam tą ostudzona esensje i wyciskalam na hemoridach az do konca. To wszystko było czasochłonne ale ulge poczułam dopiero po 2 tygodniach - takie miałam paskudne te hemoridy :( Ale jak sa maleńkie i ledwo odczuwalne to wystarcza sama maść.

Gość Ja miałam powazne hemoridy po
Poprawa: siedziałam z dupką nad wywarem z kory dębowej*

Na hemoroidy mogę polecić czopki Procto Emorect. Zawierają naturalne składniki i już po dwóch tygodniach żegnasz się z uciążliwościami. To jeden z tych preparatów po których hemoroidy nie powracają.

Dzięki za radę. Faktycznie dwa tygodnie z czopkami procto emorect i po bólu. Od kilku tygodni mam spokój. Po innych czopkach problem powracał juz po tygodniu. Nie wiem dlaczego.

Gość lewykot
Procto emorect to jednen z najlepszych czopków na hemoroidy. Sprawdziły się już u kilku moich znajomych.