Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solsido

Celluit.

Polecane posty

Nadeszła wiosna. Niedługo będziemy chodziły w krótkich spodenkach i spódniczkach. A u mnie będzie widać "pomarńczową skórkę", celluit. Wiem, że nie zlikwiduję go całkowicie, ale napewno są jakieś preparaty, które mocno go zamaskują. Co polecacie, oprócz zabiegów kosmetycznych?

Gość jususu
ja ci moge cos pporadzic : ) przez cala zime wpierdalalam slodycze z dnia na dzien coraz wiekszy cellulit, tragedia.. a teraz dwa mies nie jem slodyczy ZERO, herbate slodze miodem, nie pije gazowanego i ograniczam slodkie napoje, polecam wode smakowa, i cellulit kurwa zniknal :D a moja radosc nie miala konca :P aaaaa no i cwiczylam w miedzy czasie, w domu, wcale nie tak ciezko, wiesz, machanie nogami, nozyce, brzuszki, napinanie posladkow

Gość jususu
a kremy nic nie pomagaja wiem z doswiadczenia, szybszy efekt jest jak sie nie je slodyczy i cwiczy w domku 10 min codziennie

Gość powiem taak
Jazdę na rowerze.

Gość jam oto tu.
A ja Wam powiem mój sposób, miałam na dupie górki dołki że szok :( jak brałam się za ćwiczenia to oczekiwałam natychmiastowych efektów i oczywiście jak ich nie było zrezygnowałam, ale tak pomyslałam, że skoro dojeżdżam do pracy i siedzie w autobusie ponad godzine to skoro tak czy siak siedze to jakos spożytkuje ten czas na konto mojej pupy... zaczęłam napinać posladki, najpier po 10 min, potem po 20min a teraz siedze z napiętymi około pół godziny i wiecie co? po miesiącu jestem w szoku!!! naprawde mój tyłek sie wygładził!!!!!!!!! ujędrnił i wogule :D :D :D

Aby efekt pozbycia cellulitu był widoczny do ćwiczeń i diety polecam kapsułki CelluOFF. Bardzo widoczne efekty widać juz po dwóch miesiącach stosowania go. Skóra wygładza się i nierówności znikają. Na ich stronie na facebooku można teraz wygrać darmowe próbki.

No cóż kupiłam kapsułki celluoff o których wspominano tu. I efekt po miesiącu widoczny. Fałdki zaczynaja sie wchłaniać. Dietka i ćwiczenia i powinno być ok.

Gość helena_r
zabieg Spm ud i pośladków polecam + ćwiczenia w domu :)