Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjkkll123

Długie czy krótkie włosy?

Polecane posty

Gość jjkkll123

Chciałabym radykalnej zmiany. Mam włosy sięgające prawie do lini mostka, brakuje 3-4 cm. Kolor bardzo jasny blond. Ścinałam włosy na krótko 2,5 roku temu, ale miałam wtedy dziecięcą buzie jeszcze i czarne włosy. Teraz mam bardzo wystające kości policzkowe i dołeczki na policzkach. jestem szczupła i mam dziwny krztałt twarzy wacha sie między trójkątnym, a kwadratowym. Chce teraz ściąć na taką długość : http://szafiarenka.pl/49/1534515/krotkie-wlosy-czy-sa-sexy,2.html tylko troche bardziej wycieniowane i nastroszone gumą do włosów (często grzywka roztrzepana do tyłu) krótkie włosy wydają mi sie kobiece, a właśnie próbuje przejść w styl kobiecości, a nie bycia dziewczynką. Prosze o rady, bo mój mężczyzna woli długie, ale mu to bez różnicy, nikt nie chce mi poradzić w jakich mi będzie lepiej lub które wydają się ciekawsze. U fryzjera nie byłam od 7 lat, sama ścinam wlosy i byłby to przełom :)

Gość jususu
dluzsze lepsze ;) kobiece, seksowne zawsze dluzsze beda lepsze od krotszychj

Gość takaaaaaaaaaa ja genowefa
długie włosy są ładne ale ostatnio nie robia na mnie wrazenie bo co druga na ulicy ma proste dlugie kudły i wszystkie przez to wygladaja tak samo. Ja tez rok temu odwazylam sie sciac dlugie wlosy na krotko i nie zaluje bo wygladalam swietnie, teraz znow zapuszczam na wlasny slub :) Fryzurka ktora pokazalas jest bardzo ladna.

Gość chrzonstka
ja kocham dlugie wlosy .wydaje m ise ze duzo zalezy tez od tekstury wlosow-jak ktos ma rzadkie ,cienkie to lepeij zeby miec krotkie niz dlugie -bo wtedy i tak nie beda ladne. a ta fryzura wg mnie nie jest kobieca i raczej dla osob z podluzna twarza a nie taka jak twoja.

Gość jjkkll123
ja i tak zrezygnowalam juz z rok temu z grzywki. ale dzieki za odp :)) nie wiem co w takim ukladzie z robic z tymi kudlami

Gość jjkkll123
+ mam bardzo malo wlosow