Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 2 latki robi impreze :)

Czy jak wyprawiacie dziecom urodziny...

Polecane posty

Gość Mama 2 latki robi impreze :)

...dajecie dziecku prezent? Czy wystarczy ze ma impreze a prezenty przyniosą goscie? Bo rodzice i tak cały czas cos dziecku kupują, nawet bez okazji - wtedy kiedy jest potrzebne a nie dlatego ze jest okazja. Córa ma 2 lata. Jak Wy robicie?

Gość mamuśka dwójki
Tak, drobne prezenciki robię.

Gość plastikowaBiedronka
my wyprawialiśmy dość spory roczek więc trochę kasy na to poszło i prezentu córeczce nie kupiliśmy bo tak jak piszesz co chwilę coś się kupuje prawda?! a teraz córeczka będzie miała 2latka (w czerwcu) i myślę że impreza nie będzie taka duża więc prezent dostanie :) już nawet mamy upatrzony :)

Gość Mama Bartka i Oliwki
Robię dzieciom tort ze świeczkami. Przychodzą dziadkowie na kawę. Córka jest starsza i chce zaprosić sobie koleżanki na imprezę ;)

Gość Mama Bartka i Oliwki
A prezentu jako takiego dziecim nie daję. Na ostatnie urodziny (dzieci mają je w tym samym miesiącu) pojechaliśmy całą rodziną do Bałtowa do parku dinozaurów. Dzieciaki były zachwycone :)

He he, temat dla mnie na czasie, bo przede mną taka przyjemność w lany poniedziałek. Też drugie urodziny ;) Robimy obiad dla rodziny, potem będzie tort i coś na słodko... Prezenty dostanie od wszystkich (od nas też). My jej kupiliśmy klocki magnetyczne. Bo uwielbia klocki, a ma już i gumowe i drewniane i plastikowe. O takie http://merlin.pl/Magformers-klocki-magnetyczne-46-elementow_MAGFORMERS/browse/product/206,942284.html;jsessionid=9D129785FED9AB863DB9993A8A77376D.LB5 Niby są od 3 lat, ale jak byłam z nią u koleżanki, to jej córka takie miała i moja sobie dość dobrze radziła z układaniem :)

Gość na polcije nawet sie
zalezy jaka impreze. jesli w domu dla przyjaciol i rodziny to owszem, kupuje. jesli na sali zabaw/w ciastkarni/w zoo i zapraszam pol przedszkola, to nie kupuje, bo dziecko i tak ma juz nadmiar atrakcji.

Gość x lk,hjnegds liuwqjk.
Tak, dajemy dziecku prezent :)