Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody_rys

Tatuaż Warszawa

Polecane posty

Gość mlody_rys

czy korzystaliście z usług salonu ClubRockInk? Na frupi jest właśnie promocja na tatuaż i sie zastanawiam czy kupić?

Gość zenek_D
No ja Ci mogę polecić salon Time4tatoo na Bielanach. Wcześniej mój chłopak tam sobie robił taki większy tatuaż i naprawdę ładny wzór mu zrobili. Szybko się tusz wchłonął i mówił mi, że nie boli. W sumie mu nie wierzyłam, ale naprawdę delikatnie robią, a ja trochę panikara jestem. Naprawdę polecam.

Gość olli32
Tatuaż robisz na całe życie. Jesteś pewna, że chcesz brać coś " z promocji"? Ja uważam, że lepiej dopłacić i mieć coś extra niż później zastanawiać się skąd wziąć kasę na cover czy usunięcie takiego "dzieła z promocji". Masz w Warszawie doświadczonych tatuatorów jak np. tutaj http://jahlove.pl/adolf/?PHPSESSID=g38a3ko6862j4khne0tors9937 - chłopak z Jah Love Tattoo i lepiej do takich osób zgłaszać się po tatuaż.

Gość gość
ja też planuję niebawem zrobić sobie tatuaż. jakie studio polecacie w stolicy ?

Gość Karinnkaa
ja też polecam wspomniane już wcześniej JAH LOVE TATTOO! Robiłam tatuaż u Henia i uważam, ze to mistrz w swoim fachu. Generalnie zespół pracowników jest bardzo zgrany i pozytywnie nastawiony i do swojej pracy to do klienta. Ja już zastanawiam się nad motywem na kolejną dziarkę :)

Gość kuba

Ja robiłem wszystkie 3 swoje tatuaże w studio www.time4tattoo.pl i jestem bardzo zadowolonych z tego jak zostały zrobione. Pełen profesjonalizm.