Weronika2012 0 Napisano Marzec 21, 2012 Czy zajście w ciąże podczas regularnych miesiączek (21-28 dni) jest możliwe? JAkie są procentowe szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejjjjjjjj Napisano Marzec 21, 2012 nie mam pojecia... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5165097 pomożesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 21, 2012 w trakcie dni plodnych u zdrowych osob to chyba ok30proc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2012 0 Napisano Marzec 21, 2012 a jak jest wkońcu z tymi płodnymi w jakich dniach cyklu one są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 21, 2012 skoro cykle 28 dni to ok 14dc masz owu. Ok 12-16 dni po owu dostajesz @,chyba,ze zaciazysz. Kup sobie testy owu lub mierz temp w pochwie rano przed wstaniem z lozka. W dni plodne masz ok 37 stopni. I obserwuj sluz. Im bardziej sie rozciaga,tym blizej owu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 21, 2012 skoro cykle 28 dni to ok 14dc masz owu. Ok 12-16 dni po owu dostajesz @,chyba,ze zaciazysz. Kup sobie testy owu lub mierz temp w pochwie rano przed wstaniem z lozka. W dni plodne masz ok 37 stopni. I obserwuj sluz. Im bardziej sie rozciaga,tym blizej owu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2012 0 Napisano Marzec 21, 2012 A jak jest okres to są płodne wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 21, 2012 nie . W trakcie @ nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2012 0 Napisano Marzec 21, 2012 CZyli podczas okresu nie powinno zajść się w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Marzec 21, 2012 Teoretycznie nie, ale przy krótkich cyklach tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2012 0 Napisano Marzec 21, 2012 Ja mam cykle 27-28 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strzałka :) 0 Napisano Marzec 21, 2012 teoretycznie nie, a ja jestem chodzącym przykładem, że jednak tak ;) w ciążę da się zajść zawsze, bo zawsze może sie coś wydarzyć - jakiś stres, przeziębienie, i już organizm inaczej reaguje. oczywiście szanse na to są znacznie mniejsze, ale nie znaczy to, ze niemożliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2012 0 Napisano Marzec 21, 2012 CZyli zaszłąś w ciążę podczas okresu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strzałka :) 0 Napisano Marzec 21, 2012 no dobra, nie dokładnie w trakcie okresu, ale miesiączki miałam jak w zegarku i zaszłam w dniu, w którym miesiączkę powinnam dostać - niby dni niepłodne, a jednak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 21, 2012 strzalka,az dziwne,ze tak sie stalo :).ale wiadomo,natura plata nam figle. Chociaz takie przypadki,to zadkosc.czesciej idzie zajsc po okresie niz przed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 21, 2012 strzalka,az dziwne,ze tak sie stalo :).ale wiadomo,natura plata nam figle. Chociaz takie przypadki,to zadkosc.czesciej idzie zajsc po okresie niz przed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strzałka :) 0 Napisano Marzec 21, 2012 kaska300 wiem właśnie, że dziwne, byliśmy w szoku jak się dowiedzieliśmy że jestem w ciąży :) ale miałam wcześniej sporo na głowie i właśnie przez stres cykl mi się rozregulował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 21, 2012 ah ten stres :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2012 0 Napisano Marzec 21, 2012 Zobaczymy co będzie ze mną... ale w sumie wydaje mi się ze szanse na zajście w ciąże są bardzo małe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 21, 2012 niby tak,ale kazdy stosunek wiarze sie z ryzykiem ciazy. Lepiej sie zabezbieczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach