Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marmottek

Oszuści w ATV (statyści w komisarzu Aleksie)

Polecane posty

Mam pytanie, chciałabym dowiedzieć się ile osób zostało oszukanych przez tą cholerną firmę ATV. W listopadzie statystowałam w tym serialu Komisarz Aleks kręconym w Łodzi. Do tej pory nie dostałam kasy. Dzwoniłam do tego ich biura i oni nic nie wiedzą, odsyłają do agencji w Warszawie. Więcej wydałam już na rozmowy telefoniczne, niż co to warte. Ale nie zostawie tego tak. Niech każdy się dowie, że ATV oszukuje ludzi. Tak na przyszłość!!!Proszę by pisały tu osoby, które tak samo jak ja zostały oszukane przez tą firmę!!! Niech chociaż mają nauczkę za oszukiwanie ludzi!!!!!!!! ATV OSZUSCI!!!!!!!!!!

Gość mn
Sytuacja powtarza się, oszuści, nikt nic nie wie w tej firmie... odsyłanie, obiecanie i nic:///

Gość gość
ja dostalam pieniadze

Gość gość
ja dostalam pieniadze

Gość Sandra244
narobią wielkiej nadziei i nic poza tym ale tylko kase zgarniają

Gość gość
ja nei dostalem kasy tez a juz minely 3 miesiace...

co prawda występowałam w reklamie, ale też z ATV i pieniądze mi wypłacili, w dodatku w terminie, a nie jak niektórzy piszą że czekają po kilka miesięcy i nic. aż się wierzyć nie chce w to co wypisujecie. Dla mnie Galeria Twarzy ATV jest w porządku i mam nadzieję że będę mogła jeszcze z nimi współpracować.

Gość gość
Oooooo jaki spam heheh

Gość fredzia85
Ja również otrzymałam pieniądze dość szybko, a statystowałam kilka razy. Może to jakieś nieporozumienie - jestem pewna, że można to z nimi wyjaśnić.