Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serduszko5

co myślicie o artdeco?

Polecane posty

hej, chcę kupić mojej przyjaciółce naprawdę dobre kosmetyki na urodziny, wiele dobrego słyszałam o artdeco, ale nigdy ich nie używałam, nie jestem pewna czy są warte kupna... ktoraś z Was testowała? proszę o pomoc! :)

Gość tytrytyyyyy
sa do dupy :-o

Gość aaaaaaaa5tujkfg
Pewnie tak jak ze wszystkim. Mają dobre produkty i zupełne niewypały, więc lepiej się pytać o coś konkretnego.

do dupy? czemu? powiedzmy, że myślałam o podkładzie + puder + korektor. używaliście tych kosmetyków od artdeco?

Gość Kantełe
Uwielbiam ich bazę pod cienie i korektor/rozświetlacz w pędzelku. Ten korektor to cudo, troche drogi, ale na allegro kupiłam taniej i oryginalny :)

dzięki !!! kupiłam bazę normalną, bazę do cieni i podkład. Miałam zniżki wiec nie wyszło az tak drogo, mam nadzieje, ze bedzie zadowolona. Sama wzielam jakies probki i bede probowac. Artdeco to dobra firma, mam nadzieje ze bedzie zadowolona :)

Gość milka 80
bardzo dobra marka kosmetyków, polecam.

Gość ałycja
cudowna marka, jedna z najlepszych!

ja też polecam bazę pod cienie, ale na prezent... chyba raczej nie! artdeco ma bardzo fajne cienie do powiek, najlepsze to jest to, ze te cienie sa magnetyczne i możesz do nich dokupić kasetkę, kilka razy w roku zmieniają wygląd kasetki, ostatnio była taka złota, a teraz weszła kolekcja z taką wiosenną motylkową, to jest bardzo fajny pomysł na prezent:) ja mam kasetkę, którą kupiłam jakiś rok temu, wtedy była jeszcze kolekcja z Ditą, powiem Wam, że trzyma sie do dziś:)

Gość gość
Jeśli jeszcze nie używałaś tych kosmetyków to na pewno polecam Ci coś z podstawowej kolekcji, czyli lakiery do paznokci, korektory pod oczy, fluidy, pudry no i przede wszystkich bazę - która uratuje nawet najsłabszy fluid!