Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuaaa

kto mi pomoże ? ;c

Polecane posty

Gość Izuaaa

Cześć . Specjalnie założyłam sobie tutaj konto ponieważ mam problem .. Mam 13 lat. od 17 lutego mam problem z żołądkiem , jelitami . MAM CIĄGŁE MDŁOŚCI ( nie wymiotuje ) mam tego dosyć ! mam także często : rozwolnienie , zaparcie , rozwolnienie , zaparcie. Jestem okropnie osłabiona . Czuje sie zawsze jak bym miala zemdleć . Często strasznie boli mnie brzuch . Naprawde nie chce mi sie żyć .. to mnie wykańcza . Ciągle sie boje ze zwymiotuje . Mdłości wtedy są okropnie większe . Byłam u lekarza 2 razy . on powiedział ze jak mi nie przejdzie do 11 marca to zapisze mnie na badania do szpitala . Poszłam 3 raz ale mojego lekarza nie bylo i tylko mi powiedział ( ten inny lekarz ) że mi przejdzie . Na początku brałam acidolac i diphergan .. potem polprazol i biotyk . a teraz syrop na uspokojenie , sól fizjologiczna i jakies durne tabletki ! TO MI WOGÓLE NIE POMAGA ! :c RODZICE MI NIE WIERZĄ I KRZYCZĄ ZE SOBIE TO WYMYŚLAM .. JA NAPRAWDE CHCE NA BADANIA DO SZPITALA .. CHCE WIEDZIEĆ CO TO .. JAK NAMÓWIĆ RODZICÓW ZEBY POSZLI ZE MNĄ DO LEKARZA ? mam chęć zasnąć i sie nie obudzić .. jestem wiecznie wykończona ! ciągle jezdzi mi w brzuchu , okropne mdłości , ból brzucha , piecze mnie żołądek , mam gęsta śline , ciągle mi sie odbija .. CO MAM ROBIĆ ? ;C MAM DOSYĆ .. MIAŁ Z WAS KTOS COS PODOBNEGO ? BARDZO BŁAGAM O ODPOWIEDZI ... ja nie wytrzymam psychicznie ! boje sie chodzić do szkoły , boje sie ze zwymiotuje ! ratunku ; (

Gość Izuaaa
Czy zaszłam w ciążę ? Kochałam się z kolegą z klasy bez prezki ale on wyjął siusiaka przed spuszczeniem i śmietanka trysła na mój brzuch. Chyba nie doleciała do pipci.

Nie wiem czy istnieje w ogóle jeszcze coś takiego jak "pielniarka szkolna", ale jeśli tak, to może idź do niej, powiedz jak się sprawy mają i co o tym myślą Twoi rodzice i ona Cię jakoś "skieruje" do tego szpitala?

Gość Izuaaa
żal mi cie frajerko ..

Nie wiem czy istnieje w ogóle jeszcze coś takiego jak "pielniarka szkolna", ale jeśli tak, to może idź do niej, powiedz jak się sprawy mają i co o tym myślą Twoi rodzice i ona Cię jakoś "skieruje" do tego szpitala?

Gość Izuaaa
ja mieszkam w małym miescie gdzie mamy dosyc wredne pielegniary .. raz już byłam to dała mi nospe i powiedziała - zwymiotuj i przyjdz ..

Sorki za dubla i oczywiście miała tam być "pielęgniarka" ;) Jeśli jest bardzo źle, to pewnie możesz się sama zgłosić na ostry dyżur. Tylko jesli powiesz czemu jesteś bez rodziców, to możesz im narobić problemów. Z drugiej strony - należy im się, skoro tak Cię olewają ;)

Gość Izuaaa
to " zal mi cie " nie było do ciebie tylko do tej co napisała mi ten post .. nie no ja spróbuje namówić ich jakoś ..

Gość Gtjkmmig
Moze na tle nerwowym? Madrych rodzicow masz ;)

Gość Wiki098
Dziewczyno wez nie słuchaj ich i idź z mama do lekarza rodzinnego niech daje skierowanie do gastrologa a on cię pokieruje dalej. Męczyłam się tak jak ty kilka lat w końcu zrobili mi gastroskopie i wyszło że mam przepukline rozworu przelykowego co powoduje refluks(cofanie treści żołądkowej) i bakterie helikobakter pylori co powodowało ból żołądka. A z biegunkami i zaparciami mi powiedzieli że mam zespół jelita wrażliwego mam dietę i leki. Podejrzewam że masz to co ja ale pewności nie mam

Moja mama jest teraz w Anglii, będzie w domu dopiero w lipcu. Opiekuje się mną babcia.

Gość Wiki098
Proponuje iść do apteki po len tylko nie w saszetkach

Gość Eugeniusz Pendau
Młoda Panno. Radzę skonsultować się z dietetykiem i to koniecznie lekarzem. Żołądek jest wyraźnie rozstrojony. Czemu? Nie wiem. Może to zła dieta? Może "burza" dojrzewania. A może rzeczywiście problemy gastryczne. I proszę unikać skakania od lekarza do lekarza. Nawet gieniusz się myli, zwłaszcza jak nie będzie miał danych. Z poważaniem Eugeniusz Pendau :)

Gość Wiki098
To niech idzie z tobą babcia chyba nie chcesz zejść z tego świata w wieku 20 lat?z żołądkiem i jelitami nie ma żartów. Na miejscu twoich rodziców bym się tobą zajęła...

Gość Wiki098
Mnie też piekło w żołądku a było to spowodowane ta bakteria o której pisalam wyżej. Powoduje ona nadżerki i raka... Kurwa biedne dziecko rodzice wolą kase trzepac a chuj z dzieckiem. Skad jesteś?

Gość I ZU AAA
jaka debilka sie podemnie podszywa !! moi rodzice są najlepsi na swiecie i nie macie prawa tak o nich pisać ! w porównaniu do innych rodziców to ja jade gdzie chce , dostaje co chce ,robie co chce ! dzieki za rady , jak mama wróci z pracy to z nią porozmawiam ..

Gość I ZU AAA
dzieki, a w ogóle moja mama jest pare km ode mnie .. ta co sie podszywa : nie masz lepszej zabawy ?

Gość o moje zeby
A moze się czymś denerwujesz w szkole i stąd ciągłe nudności? zastanów się, czy tak nie jest, może to objawy nerwicy. Coś Cię denerwuje, może kolezanki, może z czymś nie dajesz rady, jesteś osamotniona i tak potrafi się dziać, że organizm w ten sposób reaguje.

Gość I ZZZZZZZ Ua
nie no mam pełno przyjaciół - musiałam zmienic ksywe bo jakis frajer sie podszywa