Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bamba

dziewczyny schudnijmy razem - wspierajmy sie !!

Polecane posty

poległam :( wczoraj i dziś. zero jakichkolwiek ćwiczeń, wielkoe żarce i podjadanie ciasteczek. nie wiem czy mam to dalej siłe ciągnąć. dziś robiłam z mamą menu swiąeczne, same smakołyki. i jakoś nie mam chęci się ograniczać. dziewczyny pomocy. ja musze schudnąć.

Gość EwaBis
Pamiętajcie, że dieta to jedna strona medalu. Po drugiej stronie jednak jest aktywnosc fizyczna. Mamy różne mozliwosci jezeli chodzi o aktywnosci ruchowe, pływanie, bieganie czy jazda na rowerze. Pomysły na efektywny i zdrowy trening znajdziecie na http://trenujmadrze.pl/. Ewa Bis eRzecznik pulsometrów Timex Ironman

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Chciałabym zaproponować Wam zapoznanie się programem Elavia 4321 Slim, na który składają się dwa preparaty; Elavia Intensive oraz Elavia Anti Yo-Yo. Elavia Intensive to płynny koncentrat, natomiast Elavia Anti Yo-Yo to kapsułki na dzień i na noc stabilizujące i utrwalające pożądaną wagę. Pamiętajcie, że Elavia to bezpieczny preparat z naturalnych wyciągów roślinnych tradycyjnie zalecanych na odchudzanie, dostępny tylko w aptekach, również online. Chętnie opowiem Wam więcej na temat Elavii 4321 Slim, czekam więc na Wasze pytania. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim

Gość LOLITKA0712
Glupie takie sa obie ja stad IDE Tak to jest jak czlowiek z grubymi sie odchudza Grube sa grube bo nie wiedza jak schudnac

Gość wiki1306
Mam 158cm wzroście ,a waga to 50kg.Moja wymarzona waga to 46 kg.Jakie ćwiczenia i diete polecacie?Z góry dziękuje!