Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówka first

Mamusie, podoba Wam się to???

Polecane posty

Gość ciężarówka first

Podobają Wam się te sukieneczki? Wiem że nie wyglądają zbyt praktycznie, ale chyba się na takie szarpnę :P rodzę na lato.

Gość A gdzie link
?

Tak szczerze to nie :) Na lato to one będą za cieple dla malucha spoci ci się. Lepiej coś cieniutkiego i bawełnianego.

Gość ciężarówka first
Ale nie ładne są? :P mi się bardzo podobają :) jeśli chodzi o przydatność to nie wiem ,mam już sporo takich wygodnych ciuszków, a z tym naszym latem to nigdy nie wiadomo, wątpię by non stop były upały :)

heh o gustach się nie dyskutuje mnie się tak średnio podobają ;) Podobno od maja ma już być bardzo ładnie. Myślę ze welurowa sukieneczka się raczej latem nie sprawdzi ;) Jeansowe przy noworodku to już zupełnie niepraktyczne. Ale rozumiem Cię bo też mi się podobały i też nakupiłam ;) Poleżały, sprzedałam :D Moim zdaniem na lato fajne jest albo body/ rampers albo jeśli już sukieneczka to coś na prawdę z cieniuśkiej bawelny raczej w jasnym kolorze. No i te ciuskzi są na 56. Mozesz ich wcale nie zalożyć albo poslużą ci 2 tyg ;)

Gość słońce na wietrzyku.
No w sumie masz rację :)

a moja akurat byla ubierana w takie sukieneczki latem, miała pampka i sukieneczkę a jak ogrodniczkę to koszulkę pod spód lub body na krótki rękaw. ten jeams dla maleńkich dzieciaków jest miękki .