Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaatena

co sądzicie o imieniu Aleks dla chłopczyka??

Polecane posty

Gość ruchacz pospolity
Nie, to gej

Gość huarkewkd77777777777777777777
DLACZEGO takie imię? czemu takie udzwnione? nie ma polskich imion?Aleks to imię greckie, chyba ze dziecko bedzie miała nazwisko greckie! nie mozna nazwac juz od biedy np aleksander? a pootem pelno wynaturzen, matki wolają dzieci: KEVIN, ANGELA, SANDRA, ESMERALDA (slyszalam osobiście 2 tyg temu!!!!!), KSAWIER. co za wstyd potem dla tych biednych dzieci!!! bo ich rodzice byli na tyle pretensonalni zeby zagraniczne imie połaczyc z polskim nazwiskiem

Gość jedLIWE
robi sie bardzo popularne, jak kuba itp :o

problem jest z imieniem dla chłopczyka... Teraz same Antki,Kacperki,Kubusie,Filipki...

mi sie ogolnie imie podoba, ale rzeczywiscie do polskiego nazwyska chyba nie bardzo. Powiem Wam, ze mi sie rowniez nie podobaja zagraniczne imiona z poskimi nazwiskami, ale dla mnie zdecydowanie gorsze jest jak ktos wyjedzie za granice i pozniej widze na fb czy nk zamiast Aleksandra- Alex Sylwia- Sylwie, itp. itd. Nie wiem, ale dla mnie takie cos swiadczy o kompleksach ludzi :)

Gość a jesli ........
a mi sie podoba Konrad

Gość hela o ella
oj przesadzacie, Aleks to bardzo ładne imię, do tego pisownia jest polska, więc wszystko jest ok.