Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO TERAZ ZROBIC

BŁAGAM POMÓŻCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość CO TERAZ ZROBIC

W szafce swojego faceta znalazlam plyty ze zdjeciami, juz kiedys je widzialam, ale po dwoch latach, jestesmy od czterech odwazylam sie je obejrzec, wlasnie dzisiaj. wiedzialam, ze pol roku od naszego poznania sie, spotykal sie z kilkoma dziewczynami. Te fotki mnie zalamaly. Z kilkoma bywal na wyjazdach. ma z nimi gołe foty. Wyje jak bóbr, bo az mnie na wymioty zbiera. to wszystko dzialo sie wtedy gdy juz bylismy razem. ma wiele zdjec kobiet. co mam teraz zrbic? powiedziec mu? zwyzywa mnie tylko, ze szperalam mu w szafkach i to ja bede ta złą. miesszkamy ze soba od trzech lat, mamy półroczne dziecko,zaluje ze dopiero teraz je obejrzalam:(((((((((((((((((

Wyrzucić mu tę płytę na śmietnik, a faceta zostawić 🖐️

ale ty chyba juz wiesz ze skoro ma takie fotki to juz dawno przestał byc "twoim facetem"

Gość CO TERAZ ZROBIC
ja wiedzialam o jego romansie. i z ta szmatą ma pełno fotek, nawet filmiki nad morzem, gołąbeczki zakochane. Mnie tylko raz w zyciu gdzies zabral na dwa dni. a do tej nawet jezdzil i przywozil do siebie z drugiego konca Polski. Wiedzialam o romansie, ale myslalam, ze to bylo krótkie. Mowil ze nigdy nie powiedzial jej ze ja kocha, a na zdjeciu widze jak leza w lozku a na szafce, jakas karteczka z wierszykiem milosnym i ze ją kocha. ja pier;( ciagle płacze;(

Gość wiśnia59
Najwyższa pora abyś zmieniła coś w swoim zyciu, tak naprawdę to wcale nie wiedziałaś z kim związek zalozyłaś . Nie możesz na niego liczyć, facet łajdak i daj sobie z nim spokój, wywal go , powoli dojdziesz do równowagi i ukladaj życie z kimś komu mozesz ufać.

Gość CO TERAZ ZROBIC
najgorsze jest to, ze ma pełno fotek jakichs dziewczyn w stanikach, BEZ NAWET. udaje wiecznie swietego, a ja ciagle z dzieckiem sama w domu, jak wyjde na spacer to wyzywa mnie od najgorszych, bo spacer z dzieckiem to ide dawać D U P Y;( SKUR....

Gość wiśnia59
Wiedziałaś o wszystkim a teraz płaczesz? Za kim i za czym płaczesz, ogarnij swoje zycie bo masz dziecko o którego przyszlości musisz myśleć. Wez zycie w swoje ręce, układaj od początku, płacz niczego pozytywnego Ci nie przyniesie.

Gość wiśnia59
Jest takie przysłowie " każdy sądzi według siebie" sama jesteś sobie winna , bo dawałaś mu się wyzywać i znieważac, traktował Cie jak szmatę i Ty na to pozwalałaś, za grosz nie masz szacunku do siebie, szanuj się i ceń , bo inaczej każdy będzie zle Cię traktował. Spuść faceta ze schodów i przestan się mazać.

Gość CO TERAZ ZROBIC
Tak, wybaczylam, bo myslalam, ze to bylo chwilowe, krotkie. Kochalam i wybaczylam, ale teraz dopiero jak ujrzalam, jak to wygladalo naprawde, moj swiat sie zawalił;( widze jak on na nioą patrzył, wszedzie z nią bywal. nie wiem co teraz mam robic, nie wiem

Gość CO TERAZ ZROBIC
nie płacze nad sobą, tylko żal mi mojego Dziecka....

On spotykał się z innymi od pól roku od waszego poznania? czy spotkał się z innym od pół roku kiedy zaczęliście być razem?

Gość CO TERAZ ZROBIC
poznalismy sie w pazdzierniku, a on do kwietnia spotykal sie jeszcze z kims. najlepsza fota, jadą samochodem, a ona trzyma go za klejnoty, ja pier....przepraszam, ale to za duzo na moje siły...........................................................................

Gość CO TERAZ ZROBIC
ale on nasz zwiazek liczy wlasnie od pazdziernika! prosze Was co mam zrobic, powiedziec mu o tym? co robic? co byscie w tym momencie zrobily na moim miejscu, szczrze. blagam

Ale nie do końca Cię rozumiem... napisałaś, że WIEDZIAŁAŚ, że od pół roku po poznaniu ( juz wiem, że poznanie=związek i było to w październiku któregos roku) spotykał się z kobietami... nasuwa mi się pytanie w związku z tym: dlaczego wtedy Ci to nie przeszkadzało? zdjęcia są tylko pozostałością po tym, o czym wiedziałaś, że ma miejsce.

Gość CO TERAZ ZROBIC
o wielu innych nie wiedziałam! Ma tyle tych zdjęć różnych dziewczyn! ja sie teraz zastanawiam co robic. Nawet gdybys Ty wiedziala o jakims romansie i wybaczyla, a pozniej zobaczyla zdjecia, okropne nagie, podłe to jakbys sie czula? inaczej jest wiedziec ze "cos" bylo, a inaczej wiedziec co to bylo to /'cos". czyli widze na wlasne oczy ich razem, nago itd. echhhh

Ale czego się spodziewałaś? Że grał z nimi w karty i z tego tworzył dokumentację w postaci zdjęć? chyba mogłaś spodziewać się, choćby po swoim - jak sądzę- przykładzie- jakie zdjęcia mógł sobie robić z tymi kobietami, z którymi spotykał się, gdy byliście już razem, a których to kobietach Ty wiedziałaś. Zrobisz co zechcesz... ale moim zdaniem w tej sytuacji nie możesz mieć raczej pretensji do niego. Niestety.