Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka24ck

DDA

Polecane posty

Gość agnieszka24ck

witam wszystkich chcialabym sie zapytac czy jest wsrod was ktos z problemem DDA albo psycholog ktos kto pozwoli pomoze sie uporac ze mna z tym co przezylam moze ktos kto tez jest z dda chcialby pogadac to zapraszam pozdrawiam

Gość Gostek z ADHD
Ja mam ADHD może być ?

Gość agnieszka24ck
moze to tez mam wszyscy mamy zle w glowach przezyjemy

Ludzików z DDA na kafe jest mnóstwo ale lepiej zrobisz jak skorzystasz z pomocy profesjonalisty. Umów się na wizytę do psychologa.

Ja mogę porozmawiać na ten temat mało mi znany jest jeśli mogłybyście mi rozjaśnić temat i problemy jakie są związane z tym :) będę wdzięczny ;)

Gość agnieszka24ck
tak dokladnie czlowiek nie pil a musi sie leczyc paranoja

Gość agnieszka24ck
nie umiem zapomniec tego co bylo cciagle zyje z przeszloscia mamm juz swoja rodzine mowia olej tamto zyj ttym co jest dziss ale ja zyje tym co bylo jest we mnie bol nawet nikt nie wiejak wielki chcialabym nie pamietac ale pamietam tak to wyglada ten tamten

Mam to samo. :) i mimo że na codzień da się zapomnieć jakoś, to to wraca zawsze.

Gość agnieszka24ck
Mariiika nie umiem odpowiedzialnie podejmowac decyzij mowwie ze jestem jak dzieecko niepewna naiwna jakbym dalej byla tym dzieckiem bitym przez ojca jak dorosnac

Gość agnieszka24ck
SILVERGOLD a coo mam ci opisac jak bylo uwazaj bo peknie ci serce jak uslyszysz co dzieci przez alkocholikow cierpia

U mnie pił tylko ojciec. Mama szybko się z nim rozwiodła. Nie widziałam go 17 lat. Zerwał kontakt ze mną. Do mnie wraca to że nie mam ojca, to ze potrzebuje jednej nocy zeby dowiedzieć się dlaczego tyle lat milczy. Również mam problem z decyzjami, z podejsciem do mężczyzn, jestem wybuchowa, często potrzebuje bardzo duzo czasu aby kogos zaakceptować, boje że opuszczenia jak kiedyś

Hmm to rzeczywiście nie ciekawie ciężko jest zapomnieć o tym pewnie przyda ci się wsparcie bliskiej osoby. Hmm nie wiem co mogę ci poradzić i nie wiem jak pomóc ja sobie zawsze sam radziłem jakoś na szczęście mam taką psychikę że wszystko szybko zapominam co złe ...

Gość mala czarna nusia
je tez jestem DDA niestety...

Gość mala czarna nusia
u mnie pila moja mama przez co zrujnowala zycie mi i mojemu rodzenstwu a oxczywiscie najbardzij dziecinstwo

Hmm rzeczywiście niby człowiek jest dorosły a taki wpływ na jego życie ma przeszłość i chore dzieciństwo szkoda mi was bo macie duży problem przez czyjąś głupotę i nieodpowiedzialność.

Gość znznzkjzln
też jestem DDA 🖐️

Gość agnieszka24ck
ten tamten doceniam wiem ze tak naprawde nikt tu nie pomoze ale rozmowa wiele daje widze ze wiielu tu ma taki problem sama nie wiem co pisac po co radze sobie jakos jak mowie mam dzieci moj partner wogule nie rozumie bo mial normalny dom nie mam oparcia w nikim

Wiesz mi pomaga czasem usiąść przed koleżanka, przed osobą bardzo bliską albo i dalsza niedawno poznaną i wylać morze łez wyrzucic to z siebie. Na jakiś czas przynosi ulge.

Wiesz jednak nawet twój partner może nie wiedzieć co ma zrobić w takiej sytuacji ja bym radził odciąć się od takiej rodziny bo będziesz ciągle o tym myśleć jesteś już dorosła masz swoją rodzinę i to ona teraz jest najważniejsza :)

Gość mala czarna nusia
ja mam meza corke ale nie daje sobie rady jestem bardzo nerwowa do corki choc ma raptem 10 miesiecy . moj stres nerwy odbijajja sie niestety na niej a to wszystko przez to co przezylam jako dziecko. gdy maz wypija z kolegami pare piwek boje sie by nie skonczyl jak moja matka...

Oj ja też jestem nerwowa:) Sama nie mam urazu do alkoholu, czasem też się napije.

Gość agnieszka24ck
dzieki wam mariika za link slivergold to ci wspolczuje ze ten temat nie jest ocby ten tamten odcieta jestem od rodziny ojciec nizyje od matki ucieklam jak mialam 18 lat do ukale jak mowie od tego sie nie ucieknie

Gość agnieszka24ck
mala czarna nusia tez mam nerwice i czeto sie odbija na moich dzieciach i partnerze znam to jakis czas tez pilam ale przestalam

Dokładnie,, to zostaje na zawsze w środku. Niestety. Ale trzeba iśc dalej, żyć dalej. Czasem przysiąść na dupsku, wspomnieć niestety, ale przeć na przód