Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatka123

Co o tym myślicie????? :(

Polecane posty

Witam was dziewczyny kochane. Otóż sprawa wygląda następująco.. Byłam z facetem 3.5 roku, nie układało nam się zbyt dobrze więc doszłam do wniosku że poprostu nie warto i zakończyłam związek, (nie układało nam się przez jakieś pół roku) przyznam że było cholernie ciężko. Odezwał się do mnie kolega którego poznałam na wakacjach i tak zaczeliśmy pisać sobie przez internet ponieważ on jest za granicą w Niemczech. On troszeczkę zawrócił mi w głowie już na wakacjach, ale że znajomość się odnowiła to znowu miałam ''to'' dziwne uczucie. Jest świtnym chłopakiem, bardzo grzecznym, miłym no i przystojnym. Napisał do mnie 3 miesiące po rozstaniu z moim chłopakiem. Ale do czego dąże.. otóż byłam na tyle naiwna i lekkomyślna, że dałam namówić się na spotkanie z moim byłym.. i od słowa do słowa, widział że już zmiękłam, zaczął się płacz, przepraszanie, błaganie o następną szanse, obiecywanie zmian.. i co? i dałam się namówić!!!! :(:(.. ''jestem'' z nim od jakiegoś tygodnia a wciąż siedzi mi w głowie chłopak poznany na wakacjach! :( niewiem może ze mną jest coś nie tak albo coś.. dziewczyny co o tym myślicie.. :(

Gość hurdy gurdy 1
Jesteś normalna. Co najwyżej nie umiesz kontrolować emocji a to cie wykończy

Gość tararara51
a kiedy rozstalas sie ze swoim bylym, ktory jest teraz Twoim obecnym?