Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuuuuuuuuuuusia

Laktator reczny avent czy canpol easy start??

Polecane posty

Gość anuuuuuuuuuuusia

Witam! Czy ktoras z Waz uzywala moze laktatora z aventu badz canpola easy start? Jezeli tak to bardzo prosilabym o oponie. A moze polecacie jakies inne? Dziekuje

Gość thyrgtewfer
ja mialam avent reczny tak samo jak do tej pory butelki avent i spisuja sie na medal.Nie kupilam go przed porodem ,jednak po porodzie okazalo się ze musze kupic i mnei w zupełnosci wystarczyl,nie przeszkadzalo mi ze jest reczny a nie elektoniczny,odciagał swietnie pokarm i łatwo się myje,wszytskie częsci mozna wymyć i prosty w uzyciu.Nie zalujue ze go mialam ,spisal sie swietnie.

Ja mialąm ręczny z aventu i elektryczny jakiś tam nie pamietam ale nie zaden super firmowy miałam tez ręczny z medeli i dla mnie ten z aventu najlepszy. Karmiłam Zosie krótko ale w zasadzie karmilam ją z butelki moim mlekiem wiec dużo odciągałam i tym z avanetu super mi się odciagało. Elektryczny jakoś słabo ściągał a bardzo bolało, natomiast ten z tłoczkiem takim z medeli to porażka. Trzeba miec do niego co najmniej 3 ręce. Prawda jest taka ze każda inaczej do tego podchodzi i każdej mamie co innego bedzie pasowało. Cięzko coś doradzić. Dla mnie avent super, ale pewnie komuś innemu coś innego przypadło do gustu i lepiej niż avent się sprawdziło.

Gość sen o warszawie
tez mam reczny avent kupiony po porodzie i jestem w pelni zadowolona. nie mam porownania bo innego nie mialam potrzeby kupowac.

Gość anuuuuuuuuuuusia
Bardzo dziekuje za pomoc :)

Gość Ekspert_Philips_AVENT
Droga Mamo, wspomniałaś, że rozważasz zakup laktatora Philips AVENT, dlatego chciałabym udzielić Ci kilku informacji. Mam nadzieję, że okażą się one pomocne i ułatwią Ci podjęcie decyzji :). Przede wszystkim powinnaś zastanowić się, czy bardziej przydałby Ci się laktator ręczny czy elektroniczny. Laktatory elektroniczne Philips AVENT to urządzenia bardziej zaawansowane, wyposażone w pamięć elektroniczną iQ. Zapamiętuje ona indywidualny rytm i tempo odciągania pokarmu przez mamę. Dodam również, że laktatory elektroniczna Philips AVENT mogą być zasilane na dwa różne sposoby: sieciowo lub na baterie. Dodatkowo można je łatwo przekształcić w wersję ręczną. Aby zapewnić mamom jak większy komfort podczas odciągania pokarmu, wszystkie laktatory Philips AVENT posiadają miękką nakładkę masującą, idealnie dopasowaną do kształtu kobiecej piersi. Każda z nich ma pięć płatków, które skutecznie pobudzają do pracy kanaliki laktacyjne. Jest to bardzo pomocne zwłaszcza w pierwszych minutach odciągania pokarmu. Zapewne zainteresuje Cię informacja, że do poszczególnych laktatorów Philips AVENT dołączono butelki i pojemniki VIA do przechowywania pokarmu. Możesz więc, w zależności od Twoich potrzeb, nakarmić dziecko bezpośrednio po odciągnięciu mleka, bądź później, gdy Twój Maluszek zgłodnieje. Czy powyższe wskazówki okazały się pomocne? Jeśli będziesz miała jakieś pytania, bardzo chętnie odpowiem: ekspert@philips.com. -------------------- Ekspert Philips AVENT, udzielam porad i odpowiadam na pytania internautów związane z produktami Philips AVENT, a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.