Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie od 30tki

PO JAKIM CZASIE WAM SIE OSWIADCZYL???

Polecane posty

Gość pytanie od 30tki

Poznalam kogos niesamowitego, nie jest on przystojny, ale ma swoje dobre strony. Zakochal sie,.. ja prawie tez heheh... jego inteligencja mnie podnieca :P No i mamy po 30 lat. On jest rok starszy . Mysle, ze jak sie kocha to po co czekac ze slubem - jak myslicie? Znamy sie 3 miesiace, jeszcze nie uprawialismy seksu...... mysle, ze moze pod koniec roku on sie zdecyduje na zwiazek staly? Po jakim czasie wam sie oswiadczyl???

Gość pytanie od 30tki
W gore dziewczynki

po 10 miesiącach znajomości a ślub był po 1,5 roku i tak już 18 lat razem niezmiennie :)

Gość michalkk
ty też sie mozesz oswiadczyć :P

Gość martuśśśśśkaaa
Od sześciu lat się znamy , od 3 jesteśmy parą . Po dwóch latach związku się oświadczył

Gość odpowiedź od 30-ki
od dwóch lat razem, a oświadczyn anie widu ani słychu :P

Gość martuśśśśśkaaa
ja nawet nie myślałam kiedy się oświadczy może delikatnie zasugeruj coś , że chciałabyś na pewno wiedzieć czy będzie ślub , jak widzi waszą przyszłość

Gość pytanie od 30tki
niezle.. ja wlasnie chcialabym szybko to zrobic... jesli sie jest pewnym kogos, a jest sie juz po studiach , ma sie prace to moim zdaniem nie powinno sie dlugo czekac. Bylam z kims 5 lat i niestety nie doczekalam sie oswiadczyn...stchorzyl... Wlasnie chodzi o to, by zrobic to raz a dobrze:)))

Gość fgfghghjh
zalosna desperatka, nie martw sie TOBIE on sie na pewno nie oswiadczy bo jestes dla niego za STARA

Gość odpowiedź od 30-ki
kiedyś się zapytam, dam mu jeszcze czas. Niech się chłopak nie stresuje :P a tak na serio, jasne, że chcę wiedzieć na czym stoję i czy on wiąże ze mną przyszłość w formalnym związku :)

Gość fgfghghjh
zna chlopa 3 miesiące i juz chce slubu co za idiotka... a poprzedni cie 5 lat ruchal bez slubu, z tym bedzie tak samo, a ozeni sie z 20latką

Gość pytanie od 30tki
ten moj jest calkiem spoko facetem. Przeszkadza mi tylko jak jest zarosniety, wtedy jego zarost m nie drapie podczas pocalunku... no i kiedys heheh...byla smieszna sytuacja- on uwiellllbia futbol....uwielbia pilke nozna, kiedys mnie calowal i patrzyl na wynik meczu w tv to go przylapalam i go opieprzylam:P

Gość fgfghghjh
po 3 miesiacach to nie mozna kogos znac a co dopiero kochac, ty jestes jakas niedorozwnieta

Gość ja jestem ze swoim 9 lat
i nie mogę się doprosić slubu,nie mieszkamy jeszcze razem. Ciągle z nim o tym rozmawiam,mówię,że bardzo mi brakuje takiej pewności i stabilizacji,chcę poprostu wiedziećna czym stoję. Boję się,żeby nie upłynęły kolejne 2 lata,bo potem się okaze,że zę poświęciłam mu 10 lat zycia i kazde poszło w swoją stronę. Bardzo by mnie skrzywdził wtedy:( :( :( :(

Gość fgfghghjh
ojoj az sie wzruszylam, trzeba bylo sie szanowac i dupska nie dawac to juz 10 razy bys byla zoną

Gość pytanie od 30tki
no jesli o mnie chodzi to dopiero go poznaje...:) nie naciskam TERAZ aby byc z nim, lae chce, aby nie byly to wieki:P

Gość ja jestem ze swoim 9 lat
zaczęlismy być ze sobą blisko po ok 3-4 latach,takze nie wiem o czym mówisz. nie wskoczyłam mu do łozka na 2 spotkaniu.

Gość odpowiedź od 30-ki
Dziewczynym nie zwracajcie uwagi na teksty w stylu "mieszkaliście razem przez 5 lat i za darmo dawałaś mu du.py" Nie, to lepiej spotykac się 3 x w tygodniu na godzinkę i randkowac jak nastolatki. A potem wielki płacz, bo rozwód po pół roku małżeństwa. Jak lepeij poznacie partnerów jeśli nie przez wspólne mieszkanie?

Gość oświadczył się po
2 latach i 7 miesiącach związku

Gość grubianska
dopiero 3 miechy, a Ty juz myslisz o zareczynach? juz wiesz, ze kochasz ty i on? nie mowie o zakochaniu itp, ale o kochaniu! Mysle, ze troche ci w glowie szumi od endorfin,..

Gość ona nie on
jeszcze się nie oświadczył a jesteśmy juz po slubie i mamy dziecko :D Nie potrzebowałam tego i powiedziałam mu o tym:d zreszta u nas wszystko było w innej kolejności ;)

Gość modnisia 24w
po 2 latach

Gość chodzi o to, że...
zachowujesz się jak żona nie będąc żoną, czyli dupska dajesz na każde zawolanie, a potem szloch i lament bo NIE chce ci sie osiwadczac. a po co ma ci sie dziwo oswiadczac jak wszystko dostal i bez slubu i to tysiące razy? po 5 latach związku to sie tego ruchania uzbieralo, juz sie znudzil toba a teraz ma sie żenic? a skąd hahaha debilki

Gość szz
oświadczył mi się po roku i 1 miesiącu :)

Gość pytanie od 30tki
Nie chodzi mi by od razu brac slub itd. ktos mnie zle zrozumial. Chodzi mi natomiast aby nie bylo tego kilkuletniego czekania jak to bylo z poprzednim... Z poprzednim brakowalo mi pozniej adoracji , kwiatka, usmiechu,,, Nawet seks byl z przumusu nie sprawial mi radosci. Ten z ktorym teraz sie spotykam ma glowe na karku, jest po studiach, pracuje w banku, wzial mnie na wycieczke od tak na jeden dzien w gory,( nie pytal sie z grymasem na twarzy jak moj byly chlopak-no to teraz sie rozlicz 5 zlotych ktore ci pozyczylem:/ )... Jest wesoly, madry , cierpliwy i podniecaja mnie jero ramiona, ... ma pieknnnnnne zeby ,ani jednego ubytku!!!! Jest cieply, troskliwy , nie pali (Oh kocham cie Boze!)

Gość po 30tce
nie, nie zagwarantuje...ale po cechach charakteru mozna poznac jaki to czlowiek- czy rzuca slowa na wiatr, czy jest pomocny, czy sie martwi, czy jest bawidamkiem , (bo ja akurat nie chce aby mi z ogonem latal jaK BEDE w ciazy, bo @nie bede mogla@... Podoba mi sie chlopak i tyle:))) mysle wiec jesli wszystko bedzie dobrze to bedzie TEN MOJ... nie chce juz szukac itd... bylam i pozxnalam podczas tych kilku lat roznych facetow i wierzcie mi -uroda to wszystko, tyle obiecywalo milosc a potem.....

Gość po 30tce to ja PYTANIE OD 30TK
To ja, pytanie od 30tki ten ostatni wpis

Gość PYTANIE OD 30TKi
mysle, ze wazne sa tez wspolne pasje...ja i on uwielbiamy podrozowac izwiedzac... przeciez za jakis czas uroda przeminie , a cbeda nas laczyc wspolne tematy... wkurzyl mnie tylko z maskotka wczoraj.Podczas przeprowadzki do innego mieszkania znalazl jakas maskotke i mi ja dal... niespecjalnie mnie sie to aspodobalo i powiedzialam mu to... niechciane prezenty hehehe

Gość Wiesz po tym co piszesz
jakos nie widac zeby Was cokolwiek laczylo, ani sex, ani nie potrafi sie zachowac tak, aby sie Tobie podobalo. A Ty jestes niesamowicie infantylna, piszesz, jak 10-latka, jeszcze predko sie do zadnego slubu nadawac nie bedziesz.